WineRo te cheama sa gatesti creativ si sa castigi!

Provocarea WineRo suna asa:

Bucataria ta e un loc unde imaginatia zburda, sau creezi retete de fiecare data cand ajungi in fata aragazului, sau pur si simplu te pricepi foarte bine sa asociezi mancarea cu vinul? Inseamna ca acest concurs este pentru tine.

Pune pe Wall-ul nostru fotografia unui preparat deosebit pe care l-ai pregatit si o scurta descriere a retetei. Atentie, reteta sa fie creata astfel incat sa se potriveasca cu vinul ALIRA.

Pentru a va veni in ajutor, iata descrierea vinului:

Încă de la primul contact, acest vin reuşeşte să impresioneze prin complexitatea sa aromatică. Combinaţia armonioasă dintre tonurile sobre de fructe negre (vişine amărui, coacăze negre şi prune afumate), lemnul afumat şi nuanţele uşor lactate, învelite în senzaţii de vanilie şi rom, conferă acestui vin o tentă seducătoare. În atac, gustul dă senzaţia de subţirime, plecând acid-vegetal, după care evoluează progresiv şi rotund spre note adânci de fragi, migdale, cacao şi brusture. Punctul maxim de intensitate aromatică este atins în partea finală, unde dominanta condimentată este cel mai bine subliniată. Temperatura la care e bine să îl turnaţi în pahare este de 16 – 17 grade.

Ce castigi?

WineRo pune la bataie doua premii:

1. Daca fotografia ta primeste cel mai mare numar de like-uri – iti vom trimite neitarziat o sticla de vin ALIRA si un set de 6 pahare pentru vin rosu.

2. Reteta si fotografia trimise de tine vor fi jurizate de bloggerul culinar Radu Popovici (www.reteteleluiradu.ro) si bloggerul de vin Alin Ionita (www.punctulpevin.ro). Castigatorul va avea ocazia sa isi invite inca trei prieteni la restaurantul Ginger din Bucuresti unde un bucatar expert va pregati reteta castigatoare pentru a fi savurata in asociere cu ALIRA sau, daca norocosul castigator nu este din Bucuresti, va beneficia de o masa pentru doi la restaurant.

Concursul incepe chiar de azi, 4 mai, si va dura pana in data de 31 mai.

Inspiratie si spor va dorim!

Va urez si eu succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *