Tsantali Rapsani 2004

13.5 grade alcoolice, ascunse bine intr-un buchet echilibrat, plin de nuante de fructe uscate, mirodenie si un strop de rodie, nascut prin cupajarea a trei soiuri elene (Xinomavro 34%, Krassato 33% si Stavroto 33%) tinute pe jumatate (pret de sase luni) in butoaie mici de stejar frantuzesc.

Taninii sunt puternici, asemeni unor de alergatori de 100 mentri garduri, te fac sa iti redescoperi tot cerul gurii, fara a te distrage insa de la dialogul smecheresc cu aroma fructoasa din vin. Final fin si prietenos.

5 thoughts on “Tsantali Rapsani 2004”

  1. BlogWidget – ALEGE CEVA COOL PENTRU BLOGUL TAU !
    Am implinit un an de activitate. Te asteptam la noi pentru a-ti oferi un widget, banner, plugin-wp, sau doar o idee pentru a adauga un plus de look si functionalitate blogului tau!

  2. @lucky motanul

    Salutare,

    Ma bucur ca ai trecut pe aici. Ti-ai castigat deja un loc in blogroll-ul meu. 🙂

    Numai bine!

  3. hello, alibus!
    m-am tot gandit
    si m-am tot gandit
    si m-am tot gandit
    incercand sa gasesc o legatura
    intre motanul care sunt si blogurile de vin
    si iat-o, am gasit-o:
    http://luckymotanul.blogspot.com/2009/12/un-caine-un-pisic-si-o-sticla-de-coniac.html

    in fiecare sticla de coniac
    (asta e una zwack, mostenire de la bunicul, care si-a petrecut multe ore in pivnita
    distiland vinurile la racoare in sticla de jena de 5 litri, privind aburii prin serpentina transparenta, cum se transformă în stropi, in esenta esentelor de strugure)
    se afla amintirea vinului de altadata
    iar cuvintele parca anume au fost nascocite
    ca sa evoce clipele inefabile
    in care am fost cu totii fericiti

    si ce, la o adica, motanii nu au voie
    sa se simta apropiati uneori de toate astea?
    prin simpatie, vreau sa spun

  4. @lucky

    Motane, afla de la mine ca pisoii sunt tot timpul bineveniti pe blogul meu. Cred ca sunt printre pitinii care, desi alergic la voi, imi placeti atat de mult. Of, hai ca iar mi-am amintit deUfi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *