Targul de la rascruce de drumuri

De cand lumea locurile unde se intersectau diferite rute a fost predispuse aparitiei de targuri, piete si alte astfel de centre comerciale. Acest obicei se pare ca se pastreaza si in zilele noastre.

Daca ai curiozitatea sa treci prin cateva intersectii bucurestene e putin probabil sa nu vezi cel putin un autoturism parcat la loc vizibil cu un afis in geam prin care biata masina te anunta ca proprietarul s-a plictisit de ea.

Parerea mea este ca exista oameni cu pregatire chiar si in acest sens. Ma gandesc ca eu daca m-as hotara prin absurd sa imi vand masina maine e putin probabil sa recurg la metoda abandonului in intersectie. E foarte usor sa identifici aceste autoturisme. Pe langa font-urile generoase de pe afisul din geam ele sunt de cele mai multe ori cele mai curate si ceruite masini din zona. Oferta este variata si exista o adevarata tehnica in acest sens.

Astfel daca la Iancului vezi masini ceva mai vechi (cu numere de Germania) sau de clasa mica pentru cei care isi promit ca de maine renunta la drumul cu metroul, la Charles de Gaulle oferta se adreseaza clar pentru clasa de mijloc in goana spre birouri, supravietuitori ai crizei financiare in plina ascensiune pe scara sociala, pentru a ajunge la intersectia Dorobanti cu Beller sa ai de unde alege intre un Lexus, un X5, Q7…and so on.

Bani sa ai targuri sunt destule.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *