STF? STF!

Intro:

MUGÍ, pers. 3 mugeşte, vb. IV. Intranz. I. (Despre unele animale cornute) A scoate sunete prelungi, caracteristice; a zbiera, a rage. II. P. anal. 1. (Despre oameni) A striga puternic; a urla, a răcni. 2. (Despre unele instrumente muzicale, unelte etc.) A produce (prin lovire, frecare, explozie etc.) sunete puternice, supărătoare. ♦ (Despre arme de foc) A bubui puternic. 3. (Despre ape şi despre vânt) A vui puternic; a urla. [Prez. ind. pers. 3 şi: múge] – Lat. mugire. Sursa: Dicţionarul explicativ al limbii române

Ca tot mugea Facebook-ul zilele trecute despre lansarea unui nou nume, care sa rastoarne topurile, sau cel putin prejudecatile despre vin si ca tot am descoperit plimbandu-ma prin offline ca nu sunt singurul impresionat de ideea nastrusnica de a lansa un astfel de produs (despre STF e vorba, am sa va explic mai jos si ce inseamna ca sa nu ma acuzati de chestii explicite), mi-am luat inima in dinti si m-am hotarat sa raspund aici, pe tren propriu (ca pe altele trebuie sa dai intai Like sa poti sa injuri si tu civilizat, asta ca sa-mi fie pamfletul complet), de ce Alibus nu e genul STF.

Ca sa nu va mai uitati totusi ca boul la poarta noua (scuzati expresia, eu chiar am o parere buna despre cititorii mei btw … alta combinatie de 3 litere a la Y!Messenger, stiu), sa va spun mai intai ca STF vine de la … de la … Sange de Taur Forte. Pai? Cum altfel? Daca tot avem Nurofen Forte, Ibalgin Forte si alte farmaceutice de genul asta, de ce sa nu avem si un Sange de Taur Forte, nu?

Te doare putin capul? Iei o pilula. Te doare ceva mai tare? Iei una Forte!

Acum, la Nurofen de exemplu, stim si noi din reclama la ce face bine. Daca ne-am lua deci si in cazul vinului (?) dupa reclama, putem fara prea mare efort sa ne dam seama la ce e bun STF. Ori daca eu n-am nevoie de un medicament in varianta lui lejera, de ce sa apelez la cea Forte? Ei da, asta era motivul pentru care, eu unul, nu sunt genul STF. Doar nu credeati ca e din cauza zvonurilor rautacioase care apar pe aici sau aici.

Dar daca eu nu sunt genul STF, acum nu inseamna ca voi sa nu il beti, ca doar nu e pe reteta, dar e pe risc personal!


 

11 thoughts on “STF? STF!”

 1. @Bibi,

  In acest context posibilitatile sunt infinite

  @Sorin

  Multumim, multumim 🙂

 2. Orice vin care se numeste “nu stiu cum FORTE” nu-i pentru mine. E pentru bautorii de bere sau red-bull cu whiskey. Niste genii ai marketingului astia de la Tohani. Pana unde poate sa mearga vulgaritatea asta “inteligent” mascata?

 3. @Geoerge,

  Poate ar putea zice unii ca, prin prisma faptului ca, produsul rupe din publicul amator de bere, este chiar un beneficiu adus vinului, dar hai sa fim seriosi…

 4. Stai ca m-am prins : chiar si publicitatea negativa…tot publicitate se numeste. Dovada articolul si reactiie de dupa. Tu de fapt promovezi acest vin ….asa…subliminal. hai recunoaste…stiu ca ai camara plina de sange…forte !!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *