Start de campanie 2011 la Aliman

Si in acest an startul campaniei de recoltare de la Aliman s-a dat cu muzica de voie buna si in miros de friptura. Cum aceatea doua fac casa buna cu vinul, am strigat si eu prezent alaturi de alti bloggeri pe care ii puteti gasi in blogroll-ul meu la aceasta serbare campeneasca.

Ca sa trecem la obiect, trebuie sa precizez ca a treia mea prezenta la Aliman coincide cu debutul celui de-al treilea an de rod al viei, inca tinere, care promite insa mai multe in viitorul apropiat.

”Suntem in al saselea an de viata si in al treilea an de rod pentru via noastra, iar ceea ce ne-a oferit 2011 ne face increzatori ca vom obtine vinuri de cea mai buna calitate. Suntem nerabdatori sa recoltam, in premiera in plantatia noastra, struguri de Feteasca Neagra, pentru a obtine un vin romanesc cu totul special, de o calitate deosebita. Asa cum am obisnuit deja consumatorul, vinul va fi inclus in gama ALIRA, iar procesul de vinificatie va fi coordonat de oenologul nostru, Marc Dworkin” ne spune Ghenadie Bobeica, Administrator WineRo.

Mai multe n-am sa va zic, decat ca astept cu nerabdare sfarsitul anului 2011 cand WineRo va lansa ALIRA Cabernet 2010, din care am avut ocazia sa gust cu prilejul acestei deplasari si deschiderea cramei de la Rasova, judetul Constanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *