Dar nu, aceasta nu este o reteta ca toate celelalte pentru simplul fapt ca, toate celelalte pornesc de la ideea ca avem deja fructe de avocado deja achizitionate. Ori asta nu e deloc bine. Orice bucatar ar fi de acord cu mine si ar zice ca e bine sa incepem cu baza, cu taiatul cepei de exemplu sau curatatul cartofilor sau, in cazul retetei noastre, cu … cu … plantarea unui avocado.
Hai ca nu vreau sa va sperii. Nu e mare filosofie. Totul e sa aveti putina rabdare, (ok, recunosc, putin mai multa rabdare) si rezultatul ar putea fi cel de mai jos (ieri l-am mutat din pahar in ghiveci).
Va tin la curent cu celelate etape ale retetei.
P.S.: Nu strica sa vizionati inainte cateva filmulete cu indicatii de pe youtube.
ingenios,ce sa zic,uite ca nu am vazut niciodata cum incolteste simburoiul!avem rabdare…stau si ma gindesc cit guacamole voi face pina …:))
alison,
Nu ma astept sa si recoltez vreodata. Pana la urma e important drumul si mai putin destinatia, nu? 😉