Reteta Guacamole (varianta extinsa)

Asa cum ati citit in titlu, am decis sa va spun astazi cateva cuvinte despre Guacamole, desi puteam foarte bine sa va vorbesc despre orice alt fel de mancare care contine avocado printre ingrediente.
Acum ca v-ati pregatit caietul de retete si creionul, dati-mi voie sa va spun ca nu este o reteta asa cum v-ati astepta sa fie. Retete cu cantitati fixe si ingrediente alese gasiti destule, un bun exemplu il puteti consulta aici.

Dar nu, aceasta nu este o reteta ca toate celelalte pentru simplul fapt ca, toate celelalte pornesc de la ideea ca avem deja fructe de avocado deja achizitionate. Ori asta nu e deloc bine. Orice bucatar ar fi de acord cu mine si ar zice ca e bine sa incepem cu baza, cu taiatul cepei de exemplu sau curatatul cartofilor sau, in cazul retetei noastre, cu … cu … plantarea unui avocado.

Hai ca nu vreau sa va sperii. Nu e mare filosofie. Totul e sa aveti putina rabdare, (ok, recunosc, putin mai multa rabdare) si rezultatul ar putea fi cel de mai jos (ieri l-am mutat din pahar in ghiveci).

Va tin la curent cu celelate etape ale retetei.

P.S.: Nu strica sa vizionati inainte cateva filmulete cu indicatii de pe youtube.


2 thoughts on “Reteta Guacamole (varianta extinsa)”

  1. ingenios,ce sa zic,uite ca nu am vazut niciodata cum incolteste simburoiul!avem rabdare…stau si ma gindesc cit guacamole voi face pina …:))

  2. alison,

    Nu ma astept sa si recoltez vreodata. Pana la urma e important drumul si mai putin destinatia, nu? 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *