Provino: Festivalul pro-vin din inima Moldovei

Trebuie sa stiti ca, daca sunteti din Iasi sau din orice zona adiacenta, sau daca pur si simplu sunteti iubitor de vinuri, in perioada 3 – 6 Noiembrie nu trebuie sa va faceti planuri, sau si mai bine, sa va faceti planuri care includ un drum prin Targul Iesilor.

De ce? Pentru ca acolo, mai exact la Centru Expozitional Moldova (soseaua Nicolina nr. 141), va avea loc expozitia Provino care va strange sub acelasi acoperis vinul, arta si gastronomia.

Acum ca tot am adus vorba despre ce va aduna laolata Provino, trebuie sa fac precizarea ca expozitia va include un salon destinat connaiseur-ilor, in care vor fi prezentate vinuri premiate, un spatiu strict dedicat vinurilor rare romanesti, o zona unde vor avea loc show-uri gastronomice, dar si un eveniment conex numit sugestiv ART&MUSIC. Daca am inteles eu bine, va mai exista o zona dedicata strict unei tari straine, partenera cumva a festivalului, cel mai probabil Germania.

Daca apar noutati, le veti afla fie de pe contul de Facebook al Provino fie de aici, pentru ca voi incerca sa va tin la curent cu orice detaliu care v-ar putea interesa legat de acest festival.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *