Pilula zilei…

… ultima. Ma grabeam cu pasi repezi spre munca cand telefonul incepu sa sune. Nu, nu e nimeni ci doar reminder-ul care imi da de stire ca au trecut deja 12 ore de cand mi-am luat pastilele.

De cateva saptamani bune mi-am procurat o sinuzita … de calitate … rezistenta … waterproof, daca vreti. Boala s-a declansat in dulcele stil clasic (din cate am citit) … una bucata nara infundata (din nou … waterproof) si ajunsese ca in unele zile sa ma faca sa ma tin cu mainile de cap de parca incercam sa acopar toate gaurile posibile de teama sa nu evadeze ciocanitoarea pe care cu rabdare o capturasem in cutia mea craniana. Unde sa mai pun la socoteala si episoadele de lipsa a mirosului (sau din contra) pe care le-am avut? Va dati seama prin ce temeri am trecut, nu? :))

Dar uite ca tratementul a dat rezultate, fara sa fie nevoie de vreo interventie mecanica asupra nasului meu, si astazi am dat gata ultima pastila, iar ciocanitoarea a zburat de mult. Tot ce trebuie sa fac acum este sa ma protejez. Asa ca daca ma vedeti cu fes pe cap in plina vara nu intrati la banuieli.

Sanatate!

6 thoughts on “Pilula zilei…”

  1. :)) da, o sa suflu in iaurt, o sa scot castanele din foc cu mana altora, o sa-mi fac vara sanie si binenteles…sex protejat in rest.

  2. Bah, nene, da’ chiar asa, sa nu ne spui si noua ce pastile erau? Strepsils, Nurofen, ca stii cum e…..

  3. Am luat mai multe feluri (Paracetamol Sinus, Nurofen, Ibuprofen, Azitorx, etc). Ultima era Zinnat … 500 mg. N-am crezut ca e asa important :))

    Era sa uit de spray-urile nazale…Biorinil si Bioparox :D.

  4. ia uite unde era farmacia la purtator:p
    de’acu’ stiu unde sa intreb de-un junghi, de-o cataplasma 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *