Medicale (cu intarziere)

Asa e. Am lipsit destul de mult in ultima vreme din peisajul online. Va asigur insa ca absenta mea este una motivata. Ati ghicit, e vorba de o motivatie medicala.

Nu pot insa sa va promit ca acum, intors de la spital voi tine pasul cu restul colegilor din blogosfera de vin, pentru ca tratamentul urmat si carjele pe care inca trebuie sa le folosesc ma impiedica sa fac acest lucru.

Nu trebuie insa sa va faceti griji. Greul a trecut mai am nevoie doar de putina rabdare, un plus de ambitie si voi fi ca nou.

Acestea fiind zise, va mai astept pe aici pentru noutati.

20 thoughts on “Medicale (cu intarziere)”

 1. alin,recuperare rapida,urite chestiile astea la articulatia genunchiului si complicate!ai grija maxima de tine!:)
  cheers!

 2. aoleu, am mai vb noi acum ceva vreme si tot cu genuchiul sufereai. la fel si eu, is numai cu belele da n-am avut decat o inflamatie la tendoane, urmata de o cazatura cu bicla si simt ca ma ustura ceva acolo… mi-e sa nu fie ceva lichid 🙁
  ce parere ai, la un RMN se vede bine, tot ce as avea, sau e ok si-o banala radiografie ?
  insanatosire rapida Aline si sa ne vedem cu bine, poate si la un fotbal… io inca mai sper, desi se fac in ianuarie 2 ani de cand nu am mai jucat si aproape m-am resemnat…

 3. @alison

  Asa e, nici eu nu ma asteptam sa fie asa complicate.

  @PatrickDan

  Pai era aceiasi chestie doar ca abia acum m-am decis sa o si rezolv. In cazul meu doar la RMN s-a vazut ligamentul afectat (am facut si ecografie si radiografie) asa ca as fi tentat sa iti recomand sa faci unul, dar cel mai bine e sa vezi un specialist zic eu.

  Eu na-m mai jucat fotbal de ani tocmai datorita acestei accidentari. Trebuie oricum sa nu ma gandesc la practicarea unui astfel de sport in urmatoarele 6-8 luni. In plus doctorul mi-a recomandat sa evit totusi sporturile cu contact direct cu adversarul :(. Om vedea.

 4. get well soon

  m-ai pus pe ganduri cu ligamentele astea. ar trebui sa ma caut si eu pentru o glezna la care n-a iesit nimic la radiografie, dar totusi ma supara.

 5. Multumesc,

  La mine problema a fost la genunchi si, asa cum ti-am zis, chestiile legate de ligamente pot fi detectate doar la RMN din pacate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *