Malbec Oak Cask 2010 – Trapiche

Debutul se bazeaza pe lemnul bine integrat, dar si pe aromele de prune si afine.

In gura, vinul se echilibreaza bine si prinde rapid volum. Taninii sunt alunecosi si se aseaza comod, lasand in urma umbra unor arome ciocolatii. (83 puncte)

3 thoughts on “Malbec Oak Cask 2010 – Trapiche”

  1. malbec trapiche oak cask 2011 : atacul incepe cu nasul : afine dar mai ales prune .dar nu prune obisnuite ci prune vinete ,sunt unele mai mici , mai inchise la culoare si mai gustoase , foarte bune pentru gem . de fapt si vinul pare gemos . culoare frumoasa rosu rubiniu inchis . taninii sunt domoliti de maturarea in baric .alcoolul bine integrat , aproape nu-si face simtita prezenta . postgust lung cu note dulci de vanilie .as zice ca e un sud-american pur sange . pacat ca soiul acesta de struguri nu se cultiva si in romania .poate ar avea succes . dupa cum s-a vazut in ultima vreme ,un alt soi de struguri nu prea cultivat in romania , shirazul , are succes , si se extinde . parerea mea e ca si malbecul si shirazul sunt mult peste feteasca neagra cu care se mandresc multi romani .

  2. dupa 24 de ore de stat in frigider gustul a capatat accente de ciocolata neagra si cirese amare . spun asta pentru ca e prima data cand am urmarit atent cum evolueaza acest vin . de obicei ma limitam la prima impresie dupa o aerisire de o ora .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *