Livia Sarba 2011 – Crama Garboiu

Sarba 2011 Livia este un vin un auriu, stralucitor, inzestrat cu un nas trandafiriu, puternic aromatizat.

Gura este dominata de un iz amarui, desi cheama in ajutor nuante de flori primavaratice si zarzare. Daca este lasat in pahar, este dezavantajat de incalzire si elibereaza note usor alcoolizate.  (72 puncte)

8 thoughts on “Livia Sarba 2011 – Crama Garboiu”

  1. Salut Razvan si multam de vizita. De ce 72 de puncte? Pentru ca mie cam de 72 de puncte mi-a placut :). Nu e un vin rau si stiu ca a luat aur la Premiile de Excelenta Vinul.Ro, dar pe mine nu m-a impresionat mai mult de atat. Are o amareala care devine si mai evidenta daca il lasi cateva minute in pahar. L-am incercat aseara la o degustare de soiuri romanesti si punctajele celorlati tot pe acolo se pozitionau.
    Cele bune!

  2. 🙂 am organizat si eu o degustare de soiuri romanesti (pe 21 iunie) cu Zghihara, Francusa, Plavaie, Sarba, FetAlba, Cramposie, Tamaioasa, Busuioaca, FetNeagra si Cadarca.
    Din cele albe seci doar Sarba si Cramposia au luat note mari.
    Cu bine.

  3. Noi am avut doar albe (pe rosii le lasam pt. sezonul rece) si cred ca cel mai bine a iesit o tamaioasa Artisan.

  4. @Berbecutio

    O sa le iau pe rand. Probabil nici n-o sa scriu despre toate ca la unele am deja niste recenzii.

  5. @alibus
    Imi poti recomanda te rog o Sarba, pe care ai degustat-o cu un punctaj mai mare de 72 puncte?

  6. @Florin
    Din pacate nu-ti pot recomanda, dar asta nu inseamna ca va trebui sa vorbim despre aceasta ca fiind cea mai buna sarba din Romania 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.