La inceput de 2011

La inceputul lui 2010, de fapt la sfarsitul lui 2009 ca sa fiu mai exact, va scriam cate ceva despre ce asteptari aveam de la anul ce tocmai s-a incheiat.

Nu, n-am uitat de acea postare, dar am preferat sa o las de aceasta data pe inceputul anului, cand toate lucrurile reintra in rutina lor.

Trecand peste cele scrise atunci imi dau seama, cum era de asteptat, ca unele obiective au fost trecute cu brio in timp ce altele nu.

Nu stiu daca am reusit sa petrec mai mult timp cu prietenii si familia asa ca o sa prelungesc acest obiectiv si pe anul in curs. Am fost in schimb nas de cununie unor foarte buni prieteni si asta o sa o trec fara dubii la reusite. Apropo, si 2011 o sa ma gaseasca in rol de Godfather :).

Nici cu teatrul n-am exagerat, iar despre dansat nici nu se pune problema avand in vedere faptul ca mi-am petrecut finalul de ani in recuperarea de dupa operatia de ligamente si menisc.

Nu ma invidiati va rog, daca intr-un an de criza, am reusit sa reduc numarul datoriilor, asa cum imi propusesem, pentru ca de data asta imi propun sa fac altele noi adica, cu putin noroc, sa reusim sa ne mutam in 2011, chiar daca asta ar insemna ca plimbarea prin Toscana propusa va mai suferi inca o amanare.

Cu sportul am stat ceva mai bine si sper sa pot relua miscarea imediat ce voi trece de perioada de recuperare de care va vorbeam.

Vizitarea unei tari europene si a unei capitale sunt tentat sa le bifez cu brio, pentru ca vizitarea Barcelonei (da, stiu ca nu e capitala Spaniei) poate fi usor echivalata cu asta. Vreau iarasi insa sa imi reinnoiesc acest contract si pe 2011.

In plus am vazut rasul, dar stiu ca v-am povestit acum ceva vreme despre asta.

2 thoughts on “La inceput de 2011”

  1. la multi ani! sa fie noul an lin si cu bucurii. chestiunile materiale vin de la sine parca, daca suntem impliniti sufleteste.

  2. Zazuza,

    Multumesc de urare. Intodeauna implinirile sufletesti sunt cele mai importante cum bine ai zis. Sper ca nu ti-am dat impresia ca sunt prea indarjit cu vreuna din dorintele pentru noul an :). Daca ies…bine, daca nu…scap de ales altele noi pentru la anul. 🙂

    La multi ani si tie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *