Feteasca Neagra 2010 Casa Panciu

Casa Panciu Feteasca Neagra 2010 este un vin ce reuseste sa trimita din pahar parfumuri interesante de fructe zemoase, din care remarc ciresele.

Gura e lejera si o idee mai retinuta. Se simt in ea nuante de pruna si ceva ierburi aromate. Pentru ca e un demisec, nu pot sa nu remarc discretia cu care zaharul se ascunde in spatele aromelor mai devreme amintite. Lemnul se simte si el, dar si el face casa buna cu caracteristicile primare, fructate. (78 puncte)

FeteascaNeagracp

10 thoughts on “Feteasca Neagra 2010 Casa Panciu”

  1. Salutare Darius,
    Poate fi comandata direct de pe site-ul producatorului si costa doar 15 lei. Trebuie totusi sa te grabesti pentru ca sunt in jur de 2000 de sticle doar ;).

  2. E mai mult decat corect la banii astia. La mine sticla a ajuns asta-vara, deci nu stiu sa-ti zic daca se mai gaseste 2010.

  3. 2010 s-a terminat, intr-adevar. 2011 a fost un an si mai bun, si sunt convinsa ca nu o sa va para rau daca incercati Feteasca Neagra 2011. O gasiti in Cora si in Auchan.

  4. Buna Ileana,

    Ca tot suntem la capitolul informare, am primit cel putin 2 mailuri in care eram intrebat care este adresa voastra din Popesti-Leordeni de unde se pot cumpara mere. Eu i-am indrumat catre site-ul vostru, dar poate n-ar strica cateva detalii in acest sens.

  5. Multumesc pentru sprijin, Alin. Noi avem depozit in Popesti-Leordeni, strada Fagului, nr. 23. Venind dinspre Bucuresti, dupa centrul Popesti-Leordeni, la a treia trecere de pietoni (este un indicator portocaliu cu Duraziv, si o borna kilometrica, pe dreapta), la dreapta. Ultimul depozit de pe strada, dupa fabrica Duraziv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *