Felt Scythe…sau un alt gen de bicicleta

Nu stiu daca ati citit, dar cu ceva vreme in urma aminteam pe blog de o bicicleta. Poate stiti bancul ala cu 3 studenti la Politehnica care se intalnesc unul din ei avand o bicicleta iar ceilalti doi intrebandu-l de unde o are acesta le raspunde ca (nu imi amintesc exact in ce imprejurari) o tipa buna rau i-a iesit in cale si i-a spus ca poate alege orice de la ea si ea ii va darui. Finalul acestei povesti ii surprinde pe ceilalti 2 studenti (sau era doar unul?) exclamand un ‘Bravo, oricum hainele nu ti-ar fi venit’. Ce am vrut sa zic cu asta? Ei bine am vrut sa zic ca Oryx Bike este o bicicleta spectaculoasa, dar este totusi o bicicleta de ingineri (si nu vreau sa jignesc pe nimeni cu asta 🙂 ). Cu totul altfel sta povestea cu Felt Scythe o bicicleta pe care si-a achizitionat-o un prieten de-al meu (culmea inginer la origini) si care arata…dar mai bine va uitati la poza de mai jos.


4 thoughts on “Felt Scythe…sau un alt gen de bicicleta”

  1. culmea e ca am vazut saptamana trecuta un tip cu o astfel de bicicleta … tot impingea la ea (urca o panta) si nu parea prea fericit, nu ma intreba de ce! … un Chopper fara motor.

  2. nu era aceiasi pentru ca asta abia a ajuns saptamana asta in tara, dar pot sa-mi inchipui ca nu e tocmai usor sa pedalezi pe ea in panta. oricum e o bicicleta de oras:d

  3. Lucian,

    am reusit sa o incerc intr-un final. ce sa-ti zic? e o senzatie aparte.
    ai nevoie de f f mult spatiu sa o intorci :)))

    intamplarea a facut ca in aceiasi zi sa merg si cu o honda zoomer asa ca nu stiu sa-ti zic cu care a fost mai usor :))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *