Degustare Budureasca la FRW

Despre FRW v-am vorbit deja in vreo doua randuri. Oamenii s-au pus pe treaba si evenimentele se tin lant aici. Saptamana asta am luat parte la o noua prezentare de producator, ocazie cu care am intrat in contact mai in detaliu cu vinurile Budureasca, pe care pana acum le intalnisem fugitiv doar pe la Goodwine.

Spre degustare ne-au fost oferite 6 vinuri, 4 albe si 2 rosii, din care as remarca Cabernet Sauvignon-ul 2008, in timp ce la vinuri albe recomandarile mele pleaca spre Fume 2009, un cupaj interesant de trei soiuri albe si, desi nu sunt tocmai un fan al acestui soi, la polul opus din punct de vedere al lejeritatii cu care poate fi baut, un Muscat Ottonel.

Mai multe nu va mai zic, pentru ca am plecat oricum de la degustare cu 3 vinuri asa ca, despre Buduressca vom mai vorbi.

6 thoughts on “Degustare Budureasca la FRW”

  1. Cand am comentat avea sens sau nu m-am prins de greseala. 😀 Acum nu-mi dau seama. Cred ca e VNR (vinuri nobile romanesti) 😀

  2. Vinuri Bune Romanesti-FRW, pentru cunoscatori si pentru cei care vor sa cunoasca….degustarea de la Budureasca a fost cea de a 3 a degustare si bineinteles mai urmeaza si alte surprize, iar SERVE, toate stima si respectul se gaseste printre fruntasi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *