Crama Oprisor vine la Provino

Crama Oprisor participa ca expozant la PROVINO 2011. Despre Crama Oprisor din Mehedinti trebuie spus ca este proprietatea grupului Reh Kendermann din Germania, care a facut in Romania primul pas pentru extinderea spre Europa de Est. Crama situata in localitatea cu acelasi nume se numara printre cei mai importanţi exportatori de vinuri purtand denumirea de origine Romania. O echipa mixta de vinificatori, romani si straini, aplica tehnicile cele mai moderne de obtinere a vinurilor, spre deliciul consumatorului din lumea intreaga.

Pe langa gamele produse in Romania, pe care probabil le veti putea incerca cu ocazia evenimentului de la Iasi, dintre care amintesc doar Caloian, La Cetate sau Smerenie, Crama Oprisor se mai face vinovata si de prezenta pe piata noastra a unor nume mari precum Penfolds, Lindemans sai Beringer.

Festivalul PROVINO – Vin. Arta. Gastronomie este organizat de compania ABplus Events, lider in organizarea de targuri si expozitii la nivel national. Printre brandurile dezvoltate in timp de ABplus Events se numara CAMEX, Seara de Excelenta, Construct Week, INGLASS, GIS, RIFF, EFIMARK, EFICALL, ConstructionNews.ro si DecoNews.ro.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *