Corte Real 2007

Corte Real 2007 este un cupaj nesimandicos de Cabernet Sauvignon si Tempranillo, ce provine din zona Extremadura.

Culoarea a prins ceva nuante caramizii, iar nasul, usor iodat, elibereaza note de cireasa si lemn (poate chiar mai putin decat te-ai astepta, dupa cele 30 de luni petrecute in prezenta acestuia).

Taninurile au fost alintate de vreme si lasa loc nuantelor de cireasa si alune de padure. (78 puncte)

6 thoughts on “Corte Real 2007”

  1. Poate nu ar fi rau ca in descrierile facute unui vin sa apara si un pret de achizitie si o sursa. Nu neaparat pentru vinul descris mai sus, dar in general.

  2. BogdanC, am retinut. Sa nu zica unii ca fac reclama la vreun magazin (ceea ce recunosc ca am si facut la un moment dat pentru o perioada scurta). De foarte multe ori mi se intampla sa deschid o sticla la cateva luni dupa ce o cumpar si de multe ori nici nu mai stiu pretul exact. O sa incerc sa o fac totusi atunci cand e cazul. Multam!

  3. Oricum nu cred ca le iei pe toate din acelasi loc, deci nu cred ca este o problema. Si apoi sunt si alti bloggeri care fac reclama (mai mult sau mai putin mascata) diversilor producatori darnici (cu sticle, excursii prin crame etc). Succes in continuare (imi place stilul concis, desi uneori este cam prea concis).

  4. BogdanC, daca as lungi vorba prea mult pe aici, ce mai vorbim cand o sa ne vedem la un pahar de vin 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *