13 thoughts on “Confesiunile unui bautor de vin de 14 Februarie”

  1. Alibus, asta e una din cele mai reuşite postări pe care le-am citit/văzut vreodată. Am vrut să-ţi scriu atunci când ai făcut-o. Pe urmă am lăsat să treacă un pic de timp. Să treacă sărbătoarea. Acum pot să confirm ceea ce am spus în prima propoziţie. Probabil că acesta e adevărul pe care îl căutăm în vin. Probabil că acesta este şi chipul vinului cel bun, al vinului frumos. Te-ai gândit vreodată să ilustrezi astfel aromele, limpiditatea şi postgustul unui anume vin, adică fără-de-cuvinte? Eu cred că aşa ai putea povesti cât se poate de sugestiv experienţele de nepovestit cu un Sangiovese, cu o Fetească Neagră, cu un Chianti ori cu un Shiraz. Totul e să găseşti ilustraţii pe măsură…

  2. @Pivnicer,

    Tocmai ce citeam cometariile lui George si a lui Razvan de pe blogul tau si ma bucuram ca se strang oamenii sa vorbesca mai mult sau mai putin despre vin, cand am primit mesajul tau.

    Iti multumesc pentru apreciere, desi aportul meu a fost minim. Am scris lucruri care existau si inainte sa le scriu. Nu am schimbat nimic facandu-le putin publice.

    Cat despre descrierea vinului asa cum ai spus-o tu, desi marturisesc ca nu m-am gandit la asta, cred ca ar fi un experiment foarte interesant. Merita cel putin o leapsa dedicata prin blogosfera de vin, daca nu chiar mai mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *