Bloggeri colindand (prin pub-uri)

Asa cum ziceam in postarea precedenta, bloggerii focsaneni si-au dat intalnire pe 26 Decembrie si, de aceasta data, am avut bucuria sa ma alatur si eu lor.

Fiind in preajma Craciunului, absentele au fost motivate. Si-au modificat totusi agenda de sarbatori cu aceasta ocazie urmatorii: GrimCris, Dan Stefan, Tudor, Stanica (care viseaza), Dan Trofin (care a fost responsabil cu adunarea noastra), Adrian, Remus (de la radio) si Constantin Bogdan (de la VranceaMedia).

Pentru ca eu n-am fost neaparat interesat sa ma intorc de la aceasta intalnire cu niste concluzii ci mai mult de a cunoaste oamenii a caror bloguri ma tin mai aproape de casa, am sa va las sa le cititi de la GrimCris pe ale lui.

Imi pare rau totusi ca nu m-am intalnit si cu Gabi (care a fost primul meu contact cu Blogosfera Vranceana, pe vremea cand aceasta avea mult mai putini membrii) si cu altii pe care ii citesc, dar sper ca aceasta intalnire nu va fi si ultima asa ca ocazii vor mai fi.

7 thoughts on “Bloggeri colindand (prin pub-uri)”

 1. Si mie imi pare rau ca n-am putut ajunge, sa ne vedem, dar eram departe. Sper ca, pana plec, sa ne putem vedea si sa stam de vorba la un pahar de … bere. 🙂 Noroc iti doresc!

 2. pai daca n-am visa… cum am rezista in asta lume plina de mizerii … ?! 🙂 apropo, puteam vorbi si despre vin :)) da' despre initiere si alte alea :))

 3. Si mie imi pare rau ca nu am putut ajunge:( Dar data viitoare daca nu vor mai interveni responsabilitati familiale voi fi prezenta cu siguranta!

 4. @TheDreamer

  In plus, nu costa nimic sa visezi, nu?
  Despre vin…putem discuta oricand si aproape orice :D.

  @MidSuMmEr NiGhT's DrEaM

  Poate voi fi si eu acolo :). Eu mi-as dori.

 5. si eu ma bucur ca te-am cunoscut, la fel si pe Stanica. impresia ce ne-o formam, pe masura ce ne marim numarul de membrii din Blogosfera Vrancea, este cea de la primul nostru blogmeet : parca ne-am stii de multi ani, nu de cateva luni, avem cam aceleasi nemultumiri, fata de Romania si ne dorim sa schimbam unele lucruri prin implicarea noastra in Blogosfera.
  ramane sa vedem, care sunt proiectele in care ne-am putea uni si atrage atentia, schimba mentalitati, ori sa ne individualizam ca si grup influent in viata comunitatii…
  Va doresc un an 2011 predictibil, cu impliniri si sanatate 😉
  Nu uitati de grupul nostru de pe FaceBook – "Blogosfera Vrancea" ! Cred ca va deveni indispensabil pentru o mai buna comunicare si sincronizare intre noi, atunci cand nu suntem la un BlogMeet si ne promovam 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.