Alira: Primul vin romanesc care ne invita pe Facebook

Nu stiu daca va mai amintiti, dar in urma cu ceva vreme, ma intrebam aici, care va fi primul vin romanesc care sa isi invite (inca de pe eticheta) consumatorul sa isi dea cu parerea despre el pe Facebook.

Ei bine, aseara am avut bucuria sa vad ca acest vin exista. Este vorba de Merlot-ul Alira 2009 a celor de la WineRo care, asa cum veti vedea si in imaginea de mai jos are pe contra-eticheta un mesaj similar cu cel descoperit cu ceva vreme in urma pe sticla celor de la Torres despre care pomeneam in postarea la care faceam referire mai sus.

Mie mi se pare o chestie cool. Voi ce ziceti?

 

 

 

25 thoughts on “Alira: Primul vin romanesc care ne invita pe Facebook”

 1. Adevarul e ca n-a iesit ca Enira (care e ce-i drept un cupaj), dar in anii ce vin ma astept la lucruri bune dinspre Aliman.

 2. Eu l-am incercat la zilele vinul.ro pe 26 februarie si nu mi s-a parut neaparat rau, doar prea extractiv si unidimensional pentru gustul meu. Am sa le scriu asta pe facebook. πŸ˜€ Voua ce nu v-a placut?

 3. Mie mi-a placut ca nu-i ca Enira si nu mi-a placut ca nu-i ca Enira. πŸ™‚
  Ciprian? George?

 4. Nu se pune problema sa fie ca Enira. Nici n-au vrut asta. Se pune problema daca e ca Easy:) Eu unul il prefer pe bulgar, deocamdata. Peste un an-doi s-ar putea sa-i depasim.

 5. Prea extractiv si fortat pt gustul meu; din cate am discutat la stand-ul lor, a reiesit ca s-au grabit putin, dar asta stiam toti. Intr-adevar, cum spunea si George, e fantastic ce s-a reusit cu o vie atat de tanara, dar poate trebuiau sa mai astepte putin…parerea mea.

  In nici un caz, nu or sa ma convinga de faptul ca e cel mai bun Merlot de pe la noi, in categoria lui de pret. Marketing-ul asta πŸ™‚ Prince Mircea, anyone? πŸ˜€

 6. Hopa, se pare ca toata treaba a degenerat intr-un top ad-hoc. πŸ™‚ Eu nu stiu care-o fi cel mai bun in categoria aia de pret, dar pot sa spun ca dintr-un motiv sau altul, Rapsodul de la Rotenberg sau Merlot-ul de la Negrini mi-au mers mai mult la suflet decat Prince Mircea (care insa nu e deloc rau).

 7. Sorin, sunt destule Merlot-uri care mi s-au parut mult mai “naturale” decat Alira, asta-i clar πŸ™‚

  Bineinteles, Cotnari este clar capul de afis al targului. Sper sa vina cu medaliile agatate de gaturile sticlelor :)) Serios vorbind acum, sunt foarte curios sa incerc vinurile micilor producatori de peste Prut. In rest, le cam stiu pe toate. Si neaparat sa mai incerc un Barolo de la Tenuta Carretta -fix pe gustul meu, mai putin pe buzunar :))

 8. Salut. Te urmaresc de ceva timp si imi place felul in care abordezi subiectele de pe blog. Daca vrei iti pun GRATIS timp de o luna un banner la mine pe blog pentru a te promova mai bine (am 7000 vizite unice pe zi), tu fiind una dintre cele 3 persoane pe care le-am ales pentru promovarea gratuita. Daca esti interesat tot ce trebuie sa faci este sa scrii pe twitter mesajul urmator fara ghilimele “@arhi iti permit sa imi pui banner la tine pe blog #arhiblog”. Numai bine.

 9. @Arhi,

  N-ar fi mai usor totusi sa iti raspund aici? Pe Twitter au raspus oricum mai mult de 3 perosane (o fi alea 3 de care zici tu?):D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *