Al treilea pantof

Nu stiu daca titlul va spune ceva, asa ca dati-mi voie sa va explic ce am vrut sa zic prin el. Cred ca 99% din voi, cei care cititi aceste randuri, aveti (cel putin) un telefon mobil, si ca mare parte din voi aveti si un contract/abonament in acest sens cu unul din operatorii de pe piata locala de telefonie. Din cei care indeplinesc aceasta conditie, sunt sigur ca o mare parte a primit cel putin un telefon la un moment dat de la unul din operatorii de la compania de telefonie respectiva, prin care sa i se propuna modificarea conditiilor abonamentului.

Eu unul am primit destul de multe astfel de oferte. Intamplator (sau nu) niciuna din acestea nu includea un abonament mai ieftin decat cel pe care il am acum. Ele aveau fara nici un dubiu, mai multe minute, mai multe sms-uri, mai multi mega, mai multi … etc. Eu insa, sunt genul care nu vorbeste la telefon cu cineva decat daca e necesar (si prin asta inteleg inclusiv sa mai sun lumea sa vad ce mai face) si imi consum foarte rar (daca nu chiar deloc) sutele de minute pe care abonamentul meu le include deja.

Va intreb asadar (si am facut-o deja si in timpul convorbirilor cu operatorii respectivi): de ce as fi interesat de o astfel de oferta? Mie mi se pare ca e ca si cum un vanzator de pantofi mi-ar zice ca pentru x lei in plus imi da un pantof gratis. Gratis, gratis, dar ce sa fac cu el?

One thought on “Al treilea pantof”

  1. Pot fi zile in care ai nevoie sa fii sigur ca vei pasi cu dreptul, asa ca daca ai doi de dreptul….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *