Despre

Focsanean posesor de buletin de Bucuresti, licentiat in matematica, masterand in baze de date si aproape masterand in vin, corporatist de nevoie, interesat de programare pe masini AS/400 (RPG ILE, CL, SQL400, COBOL etc), rapidist amator de calatorii si lectura, sot in restul timpului.

Am luat cunostinta cu blogosfera prin 2006 de cand scriu sub numele de Alibus. De atunci si pana acum, subiectele abordate de mine au fost tot mai mult legate de vin, motiv pentru care, in 2010 am decis sa pun punct vechiului meu blog, darĀ  sa pun punctul pe vin.

Pe langa blog, ma mai puteti citi in editia tiparita a revistei Vinul.Ro la sectiunea de recomandari vinuri sau vorbind despre vinul zilei pe UnVinPeZi.ro.

Disclaimer: Acest blog exprima opiniile autorului in legatura cu unele produse comerciale. Autorul nu este degustator autorizat, nu lucreaza in domeniu si nu comercializeaza produsele descrise. Opiniile critice cu privire la produse se refera exclusiv la exemplarul evaluat si nu la intreaga gama de produse si servicii puse pe piata de producator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Critica si anticritica de vin cu Alin Ionita