xOxO Gossip Wine

Pe vremea cand m-am apucat eu sa scriu recenzii despre vin, in Romania, singurele bloguri dedicate acestui subiect erau cele ale baietilor de la Vinul.Ro. De aceea, dar si pentru ca lipsa de modestie ma atinge din cand in cand, am sustinut mereu ca sunt primul blogger de vin (V)independent de la noi.

De atunci si pana acum, au trecut mai bine de cinci ani si cu timpul, datorita aparitiei in online a numeroase alte bloguri (lucru care ma bucura dealtfel), am renuntat treptat-treptat la tot felul de adjective pe care vrand-nevrand, prin calitatea de pionier amintita, mi le asigurasem. Astfel, nu mai sunt nici cel mai prolific, nici cel mai amuzant, nici cel mai fitos sau cel mai enervant blogger de vin. Pentru aceste titluri s-au inventat alte bloguri.

Astazi, ma vad nevoit sa renunt si la cojocul de cel mai original blogger (oare l-am purtat vreodata?), pentru ca am descoperit blogul al carui autor este Alina Celas, in care vinurile sunt prezentate mai putin in cuvinte si mai mult in tuse mai groase sau mai subtiri de carioca (?). Blogul e abia la inceput asa ca ii urez la mai multe articole si va invit sa il vizitati aici.

11 thoughts on “xOxO Gossip Wine”

  1. Eu sunt de acord cu Ciprian..:))
    @Mihai: ultimul care ramane in picioare te referi? πŸ™‚ The last man standing…

  2. Aproape oricare dintre vinurile incercate despre care am scris pe blog si pe care le-am notat cu (sa zicem) peste 85 de puncte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *