Wolfenstein casemod

Am fost acuzat de unii ca blogul meu tinde sa devina unul culinar. Nu stiu daca e asa. Stiu ca nu am facut un scop din asta sila fel de bine stiu ca daca multor lucruri aloc ceva mai putin timp ca in trecut, de mancat trebuie sa mananc ceva. Nu? Asta nu face decat sa am un subiect foarte la indemana pentru scrierile mele. In acelasi timp si pentru acelasi motiv am primit si recomadari care ma bucura.

Contra-exemplul la cele scrise in deschiderea acestei postari pare sa vina de pe vreme celui de-al doilea razboi mondial, dar nu e deloc asa,.Iar daca din imagine nu sunteti convinsi despre ce este vorba, atunci lasati-ma sa va lamuresc. Este vorba de nimic altceva decat o carcasa PC preparata special pentru gamerii fani de jocuri din seria (deja clasica) Wolfenstein.

Sursa: Gizmodo

2 thoughts on “Wolfenstein casemod”

  1. “Am fost acuzat de unii ca blogul meu tinde sa devina unul culinar.”
    ce timpenie! e normal sa scrii ce vrei tu pe blogul tau, inclusiv retete de papa buna.

  2. Aida,
    Acum sa nu te astepti ca au aruncat si cu pietre…erau acuze (poate termenul e cam dur) spuse mai degraba in gluma si oarecum indreptatite tinand cont ca initial nu prea vorbeam despre asa ceva pe blog iar unii se asteptau sa afle altfel de informatii de aici.
    Oricum multumesc de…incurajare;).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *