Tagliatelle cu pui

Imi plac foarte mult pastele. Recunosc. Pe langa faptul ca exista o foarte variata gama de retete de paste acestea au si avantajul de a nu avea nevoie de foarte mare experienta in ale gatitului. Sunt ideale pentru cei care incep sa se familarizeze cu bucataria italiana cum la fel de drept e ca in timp poti personaliza mai orice reteta clasica dupa propriul gust (desi e bine totusi sa nu se exagereze, in retetele italiene traditia jucand un rol important). Weekend-ul asta am ales o reteta de tagliatelle cu piept de pui. O nebunie! Niciodata nu mi se pare ca mananc destul:P.
Nu am facut insa doar paste ci si clasicul si simplul orez cu lapte care invariabil de fiecare data cand il mananc imi aduce aminte de copilarie. Pofta buna!

2 thoughts on “Tagliatelle cu pui”

  1. Bre, Aline, ti-am mai zis io odata: pune mana si strange banuti si vino la Focsani si deschide un restaurant, ca, de fiece data cand trec pe-aici, mi se lungesc urechile de foame. P.S.: de ce nu pui si retetele facute de tine, cu personal touch, ca mancarurile dupa alea de pe site-urile de specialitate par cauciuc (sau, cel putin, asa imi ies mie)?

  2. pai in general de pe acolo iau retetele si aleg versiunea care se potriveste cu ce am in casa in cazul in care exista diferente majore.

    cat dspre stransul banilor…mi-ar lua cred ca foarte mult asa ca nici nu ma gandesc la asa ceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *