Sesizari si reclamatii

Blogul Alibus va suferi in viitorul apropiat cateva modificari (in bine sper eu). Ele vor fi legate atat de numele/adresa lui cat si de natura grafica.

Pentru ca sunt la inceputul acestor demersuri, m-ar interesa ce aveti de reprosat actualei teme sau actualului format al blogului. Nu de alta, dar mi-ar fi de ajutor in alegerea viitoarei teme.

Asadar, ce nu va place acum la Alibus si ce ati vrea sa se schimbe?

6 thoughts on “Sesizari si reclamatii”

 1. O recomandare care să-ţi facă viaţa mai uşoară în general: treci pe WordPress.
  O recomandare pentru lizibilitate: alege o tema cu un fond cât mai deschis (albul este ideal…) şi cât mai puţin încărcată.
  O recomandare pentru funcţionalitate şi viteza de incărcare: instalează cât mai putine gadgeturi care apar în temă şi cât mai multe pluginuri de securitate, optimizare şi SEO.
  O recomandare pentru conţinut: n-am, e foarte bun aşa cum este!

 2. Multumesc Razvan. S-a notat. In principiu tot ce ai mentionat tu sunt lucruri la care deja ma gandeam. E bine sa le aud si de la altii.

 3. Te urmez indeaproape, Alin. Ma chinui de ceva vreme sa ma "transfer", da' n-am gasit timpul necesar.
  La treaba cu wordpress: e mai bun, zic si eu. Da' e o problema cu importul din blogger, se cam bulverseaza categoriile. Cel putin asa mi s-a intamplat mie.

 4. mno, conteaza continutul, nu ambalajul, cel putin pentru mine ! dar, daca e sa vb de grafica, recomand renuntarea la acest negru pentru o tema care ramane la alegerea ta si aranjarea mai atenta a linkurilor (is prea jos, raportat la blogul in sine). in rest, blogul arata bine si ramane sa asteptam domeniul ca sa te adaugam in linkuri 🙂
  BTW : poate nu am inteles bine (sper) : renunti la numele de "alibus" ?! io zic, ca te-a consacrat si are o notorietate in blogosfera si-n randul celro cu care ai interactionat ! domeniu nou, este ok, dar numele de ce nu l-ai pastra, e chiar simpatic !

 5. George,

  Pe mine blogspot nu ma deranjeaza asa tare, dar toata lumea zice sa trec pe wordpress. Acum eu, ca blogger care se lauda cu faptul ca nu stie d-astea cu web 2.0 ar fi normal sa raman pe blogspot, dar e fosrte probabil sa trec pe wordpress. Daca o sa intampini probleme pe care eu le voi fi rezolvat deja voi fi bucuros sa te sfatuiesc.

 6. @PatrickDan,

  La vremea cand am ales negrul asta m-am gandit sa rupa putin monotonia blogurilor albe.
  Legat de nume, da, domeniul se va numi altfel si va arata ca blogul este unul wine-oriented.
  Pozitionarea linkurilor va depinde de tema pe care o voi alege pana la urma.

  Multam de sugestii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.