Saptamana emotiilor Rose

Saptamana asta a adus cu ea 2 evenimente importante pentru mine. Unul mai important, dar despre care nu am mai multe se va spun decat ca, in viitorul mai apropiat sau mai indepartat, ma voi muta intr-o casa mai mare, iar al doilea, ceva mai ancorat in tema blogului meu, faptul ca am fost pus pentru prima data in postura de a prezint in mod public un eveniment pe aceasta tema.

Intalnirea a avut loc la FRW, motiv pentru care ii multumesc lui Auras pentru increderea de a-mi da pe mana aceasta sarcina si a avut ca tema Rose-urile romanesti (poate stiti deja, FRW isi doreste, in primul rand, sa scoata in fata vinurile produse la noi).

Acum, ca am avut emotii cred ca e de inteles, cred ca si publicul a inteles asta, sau cel putin asa mi-a dat impresia. Reactiile lor insa, nu au putut decat sa ma bucure, am fost intrebat odata ce am povestit 2-3 vorbe despre rose-uri si dupa ce am trecut prin cele 6 vinuri, alte lucruri de care erau interesati si si-au exprimat (cel putin

unii din ei) preferintele dintre protagonistele din aceea seara. In public, m-am bucurat ca a fost prezent si pe Berbecutio, care mi-a luat-o inainte si v-a povestit cate ceva despre eveniment aici.

N-am sa reiau nimic din cele povestite acolo si n-am sa va mai retin decat cu mentionarea vinurilor, care pentru mine vor insemna de acum primul exercitiu de acest gen facut cu public.

Asadar vinurile au fost urmatoarele:

Rose by Enira 2010 (Bessa Valley, Bulgaria)

Terra Romana 2010 (SERVE, Romania)

Rose 2010 Crocova (Roy & Damboviceanu, Romania)

Sole Rose 2010 (Cramele Recas, Romania)

Prince Stirbey Rose 2010 (Agricola Stirbey, Romania)

Scurta Vineyard 2009 (Cramele Halewood, Romania)

 

4 thoughts on “Saptamana emotiilor Rose”

  1. Bravos si la mai mare. Selectia ti-a apartinut?(e drept ca baza de selectie e modesta). Si ca veni vorba de vinuri romanesti: pana una alta, Bessa Valley e in Bulgaria:)

  2. @George

    Propunerile au venit de la Aurelian, cel care conduce magazinul, eu nu am facut decat sa fiu de acord ca cele 5 rose-uri romanesti din ce avea el, erau probabil cele ce meritau sa fie luate in calcul la un asemenea eveniment.

    Rose-ul de la BV a fost servit ca bonus la receptia invitatilor, el nu s-a gasit pe raftul magazinului decat in seara prezentarii. In rest FRW are doar vinuri romanesti (si vreo doua din Republica Moldova).

  3. Aha, deci cu “materialul clientului” ai lucrat. Ei, oricum, desi ar mai fi vreo doua exemplare de luat in seama, dar poate nu le are magazinul listate, selectia e foarte ok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.