Reduceri de primavara @VinshopRO

Incepand de astazi, Punctul pe Vin porneste o colaborare cu magazinul online de vinuri Vinshop. Acest lucru va insemna mai multe vinuri interesante despre care vom putea discuta aici pe blog, dar si o serie de oferte si reduceri pentru cititorii fideli.

Astfel, pentru a marca aceasta colaborare, Vinshop ofera cititorilor interesati o reducere de 10% la achizitionarea vinurilor Notorius produse de Cramele Rotenberg.  Reducerea se obtine prin introducerea la efectuarea unei comenzi a codului de cupon “PPV-1-Notorius” in campul dedicat.  Codul de cupon poate fi folosit pana la 14.04.2012 si este valabil in limita stocului disponibil.

Despre Notorius v-am vorbit cu ceva vreme in urma aici.

14 thoughts on “Reduceri de primavara @VinshopRO”

 1. Ce este ciudat ca si alt comerciant online (de prin Moldova) are Notorius la lichidare de stoc (reducere chiar de 15%)!Oare ce o fi?

 2. @BogdanC,

  Probabil e o campanie de promovare mai generica a producatorului, dar e doar o presupunere personala.

 3. Vinurile produse de Crama Rotenberg vor fi chiar delistate de pe magazinul Vindor. Decizia apartine in totalitate administratorului magazinului. Reducerile de pret ar trebui sa duca la epuizarea mai rapida a stocurilor.

 4. Eu m-am prins despre ce este vorba cu Rotenberg, facand legatura cu o chestie pe care a amintit-o George in treacat 😀 Deocamdata nu pot spune ceva public, pentru ca nu exista dovezi clare, dar cazul e interesant 😀

 5. @Ciprian, acum am inteles si eu cate ceva, dar mi-e frica sa ma gandesc mai mult la asta.

 6. Delistarea de la Vindor se datoreaza faptului ca am marit preturile si nu ne-am lasat intimidati. Nu am avut niciodata o relatie cordiala cu Marcel Simota de la Pancom, distribuitorul din Piatra Neamt care opereaza Vindor. Initial nu a vrut vinul nostru jignindu-ma personal, apoi au venit sa-l ceara dupa ce a vazut ca are cautare. I l-am dat caci nu facem discriminari. Intotdeauna frictiuni si atitudine negativa. Daca comercial nu ma bucur, uman nu am nici o problema.

 7. Domnule Rothenberg,

  Multumesc de vizita si multumim de lamuriri. Personal, nu ma intereseaza absolut deloc neintelegerile dintre producatori si comercianti.

  Eu sunt mai atent la vinul bun pe care imi doresc sa il am alaturi cat se poate de des atunci cand sunt cu prieteni langa mine.

  Mi se pare mai interesanta aluzia facuta de Ciprian, dar nu pune nimeni punctul pe (v)I(n) in aceasta privinta.

 8. Ce pacat ca domnul Rotenberg a ales sa faca declaratii publice desi, in trei ani de colaborare, nu mi s-a adresat vreodata personal.
  Domnul Rotenberg poate sa stabileasca preturi oricat de mari la vinuri, este totusi dreptul meu sa decid daca, in noile conditii, mai propun aceste vinuri clientilor vindor.
  Mereu am crezut ca aceasta lume a vinurilor premium este caracterizata de eleganta. Cred in continuare chiar daca sunt contrazis uneori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *