Recital Rieslinguri de Rhin (by Ginger & Vinul.ro)

Restaurantul Ginger invită iubitorii de vin să participe, pe 17 martie, de la ora 19.30, la o degustare de Rieslinguri de Rhin veritabil, prima de acest fel din România.

Vinurile, de recunoaştere internaţională, au fost aduse direct de la cramele producătoare de către co-proprietarul restaurantului Ginger, împătimitul de Riesling Cesar Filip.
Fiecare vin din degustare va fi prezentat alături de o asociere gastronomică pregătită special pentru a pune în valoare calităţile acestui soi.

Prețul unui bilet este de 88 lei/persoană, iar numărul de locuri este limitat la 20. Pentru rezervări şi detalii suplimentare: 0752.167.450 (persoană de contact, Cesar Filip).

Meniul degustării de Riesling

1. Balthasar Ress – Von Unserm’s Riesling 2006
Carpaccio de Roastbeef Ginger pe Carpaccio de ananas cu ulei de măsline trufat şi capere

2. Georg Breuer Riesling 2000
Cozi creveţi Black Tiger, cu sos fin de iaurt cu usturoi

3. Baron von Simmern Riesling Kabinett
File de peşte Pollock de Alaska, cu ciuperci în foietaj 3 buc

4. Schloss Vollrads Riesling 2006
Rulou de piept de pui cu orez Basmati şi sos de praz alb

5. Winkel Jesuitengarten Riesling 2006 Erstes Gewaechs
Julien de curcan cu sos de roşii şi busuioc, garnitură de cous cous

Evenimentul este organizat de restaurantul Ginger în colaborare cu revista Vinul.Ro.

7 thoughts on “Recital Rieslinguri de Rhin (by Ginger & Vinul.ro)”

  1. @arcadia,

    Iti multumesc mult de vot. Sper sa revii pe aici si dupa ce voi fi declarat necastigator. 🙂

  2. eh, si eu te-am votat, da' nu castigul in sine e important, ci faptul ca am fost acolo (eu inca incerc sa depistez cine mi-a nominalizat joaca de pe Gulaschsuppe :)) ). dar sa revin la ce voiam de fapt sa zic: mi-ar fi placut sa fi putut participa la un asemenea eveniment, care se anunta mai mult decat interesant. ma bucura, de asemenea, faptul ca oamenii cu pasiune si suflet pentru vin incep sa se faca din ce in ce mai auziti si mai prezenti! @ vinurile austriece: eu am descoperit o intreaga lume de arome si gusturi cand am participat – din joaca – la o prima degustare. imi amintesc cum am tropait fericita pentru ca in sfarsit simteam "ca la carte" aroma de caisa, sau de piper, sau de iarba verde, sau de smochina, sau de mura… ce mai, asa m-am indragostit de vin :)… o sa scriu pe blog un articol, dar sa vina un pic verdeata sa pot sa pun si niste poze din curtea heurigen-ului 🙂

  3. @arcadia

    Asa e.

    @Zazuza

    Astept cu nerabdare postarea ta. Trage-ma de maneca cand o vei face publica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *