Pui Shanghai

Pui-ul Shanghai este una din cele mai cunoscute retete chinezesti. Asta atat datorita faptului ca puiul este o carne usoara pe care o consuma cu placere multe persoane cat si pentru faptul ca este o retea destul de usoara si poate fi preparata cu succes si acasa. Tot ce este necesar este putina imaginatie si ingredientele de aici.

2 thoughts on “Pui Shanghai”

  1. Merci mult de ideea. Chiar cautam sa fac o mancare mai altfel dintr-un pui si nu stiam ce – idee e faina si-i usor de facut. Ce vin merge? Sau nu se cade un vin la asa o mancare – poate o berica.

  2. Salut,
    Idei sunt destule timp sa fie:)
    Legat de vin fiind vorba de pui recomandarea generala este sa se consume un vin delicat alb sau unul rosu de categorie usoara.

    vestea buna este ca acum gasesti tot mai usor vinuri bune si prin magazinele din focsani (culmea,nu? desi vrancea este o zona viticola importanta, mult timp cu greu gaseai un vin acceptabil in magazine, rafturile fiind dominate de producatori locali unii cel putin dubiosi…la vin ma refer).

    Daca vrei insa o recomandare mai explicita atunci eu zic ca merita incercat vinul despre care am vorbit aici

    p.s.: Bere nu! Are si ea farmecul ei, cand iesi cu baietii la o bere,nu? La masa insa recomandarea mea fara nici un dubiu ramane o sticla de vin bun;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *