Mai e foarte putin pana la deschiderea oficiala a evenimentului Provino – Cluj. Va spun asta ca poate n-ati apucat sa verificati sectiunea de evenimente a blogului.
Sunt sigur ca multi dintre voi veti dori sa aflati ce se poate face cu aceasta ocazie. Ei bine, in calitate de partener al acestu-i eveniment, dati-mi voie sa va prezit programul in cele mai mici detalii:
PROGRAM FESTIVAL
JOI, 15 Martie – Ziua HORECA
9.00 – 14.00 – CONCURS Vinurile Primăverii, Organizat de Vinul.ro și OSR 2011
13.00 – 14.00 – Înregistrarea participanţilor
14.00 – 14.30 – Ceremonia de deschidere oficială a Festivalului de Vin, Artă şi Gastronomie
Moment special oferit de Organizaţia Somelierilor din România 2011
Invitaţi: producători de vinuri, expozanţi, reprezentanţi ai segmentului HoReCa, mass media de specialitate, oficialităţi publice locale şi regionale.
14.30 – 15.30 – Degustarea vinurilor din Festival, networking şi discuţii libere la standurile expoziţionale.
Degustările vor fi acompaniate de preparate culinare şi brânzeturi Five Continents
15.30 – 17.00 – COLOCVIU cu Ambasadorul Asociatia Somelierilor Europeni Sergiu NEDELEA „Vânzarea vinului – strategii pe coltul mesei” | Discuţii libere
Tematică:
Cele două direcţii de comunicare ale vinului în vederea vânzării în magazinele mari şi în magazinele/restaurantele specializate
Moderator:
Somelier Sergiu Nedelea, Ambasador A.S.E.
Speakeri:
Cezar Ioan – Editor Vinul.ro
Cristian Grigore – Manager Restaurant Rossetya, Bucureşti
Costel Cainamisir – Director Comercial Vinarte
Public ţintă: Producători şi distribuitori din industria viniviticolă, reprezentanţi HoReCa
17.00 – 19.00 – PROVINO Show
Show-uri gastronomice pe bucataria-scenă CONTI Grup, oferite de RESTAURANT TOKYO
19.00 – 24.00 Seara HoReCa – Art, Wine & Gastronomy
Show-uri gastronomice oferite de bucatarii Grand Hotel Napoca
Degustări de preparate culinare şi brânzeturi Five Continents
Degustări de vin – 20 de sortimente oferite de Jidvei, Gramma, Nomibo, Murfatlar, Crama Borha, Cramele Recas.
Decernarea premiilor Concursului Vinurile Pimăverii, Vinul.ro
VINERI, 16 martie
10.00 – 13.00 CONCURSUL NAȚIONAL DE SOMELIERI, Etapa Transilvania
11.00 – 19.00 Program de vizitare Expozitia PROVINO
12.00 – 13.00 | 14.00 – 15.00 | 16.00 – 17.00 | 18.00 – 19.00 Wine & Gastronomy – Degustari colective
14.00 – 15.00 | 16.00 – 17.00 | 18.00 – 19.00 Show-uri Gastronomice oferite pe bucataria scena de bucatarii GOOD FOOD si RESTAURANT TOKYO
SAMBATA, 17 martie
11.00 – 19.00 Program de vizitare Expozitia PROVINO
12.00 – 13.00 | 14.00 – 15.00 | 16.00 – 17.00 | 18.00 – 19.00 Wine & Gastronomy – Degustari colective
10.00 – 16.00 Scoala Vinului
14.00 – 15.00 | 16.00 – 17.00 | 18.00 – 19.00 Show-uri Gastronomice oferite de bucatarii RESTAURANTULUI TOKYO
20.00 – 24.00 Art, Wine & Gastronomy – va gati pe bucataria scena bucatarul DAN BOERESCU
Invitati: oameni de afaceri, personalitati publice, specialisti in domeniu, persoane high class din Transilvania.
20.00 – 24.00 PROVINO After Hours – BLACK & WINE Party
Festivalul de Vin, Arta, Gastronomie prelungeste distractia in cea de-a treia zi de festival. La PROVINO After Hours – BLACK & WINE Party expozantii au inca o ocazie de a-si spori vanzarile, de a-si prezenta produsele si de a impartasi consumatorilor unele dintre secretele vinului.
Expozitia de vinuri se va transforma pentru vizitatori intr-un loc cu muzica buna, unde acestia pot gusta din mancarurile si vinurile prezente in festival.
Conditia de participare este alegerea unei tinute BLACK & WINE – tinuta de cocktail in culorile vinului preferat.
DUMINICA, 18 martie
11.00 – 16.00 Program de vizitare Expozitia PROVINO
12.00 – 13.00 | 14.00 – 15.00 Wine & Gastronomy – Degustari colective
14.00 – 16.00 Show-uri Gastronomice oferite de DAN BOERESCU si RESTAURANT TOKYO
Pentru cei nefamiliarizati cu orasull, iata si cum puteti ajunge in centrul actiunii: