Poveste cu multi prieteni si un print

Vineri a fost o zi speciala pentru ca m-am intalnit cu o serie de fosti colegi alaturi de care am trecut printr-o serie intreaga de momente care desi la vremea aia le-as fi numit poate grele sau cel putin dificile, acum toate acestea imi par amintiri si experiente foarte dragi. Acum era momentul s-o bag pe aia cum ca in situatiile dificile se leaga prieteniile adevarate dar n-am s-o fac (sau tocmai am facut asta?).

Revenind la intalnirea propriu-zisa, Manu a depus suficiente eforturi (n-am sa zic toate) ca sa ne arate ca nu e doar o buna colega (sefa pt. unii) ci si un bun bucatar. Si a si reusit pentru ca numai daca ar fi sa amintesc de pachetelele cu prosciuto si branza de capra sau salata (geniala dupa parerea mea) cu acelasi prosciuto, carciofi si parmeggiano imi lasa gura apa.

Si cum la bucate alese si prieteni din aceiasi categorie se potriveste un vin bun amintesc si de Prince Matei 2003 cu care ne-am lovit cerul gurii printre amintiri si alte vorbe.

Vinul nu are nevoie de nici o prezentare. Daca stii cate ceva despre vinurile romanesti vei stii cu siguranta ca Prince Matei este un varf de gama al vinului romanesc (deja de vreo 10 ani cred) si poate ai avut sansa sa descoperi toate atu-urile cu care ne-a rasplatit acest merlot din 2003. Stiu o sa-mi ziceti ca nu e anul in care Vinarte a ajuns recunoscut pentru acest brand, dar chiar si asa vinul si-a pastrat caracterul princiar ;).


P.S.: Ilinca? Ma mai pupi?

3 thoughts on “Poveste cu multi prieteni si un print”

 1. nu sunt deacord cu tine, nu mai ai colegi sau fosti colegi, ai prieteni, si unii foarte dragi as putea sa adaug, ca tot ii pomenesc.
  in rest, spui foarte bine ce spui acolo 🙂

 2. buna alin,sunt Larisa,am citi intamplator comentariul tau pe internet si as dori daca se poate sa-mi spui de unde pot cumpara vinul Print Matei,il caut de mult timp.De asemenea ,poti sa-mi recomanzi alte vinuri romanesti bune?
  multumesc

 3. Buna Larisa,

  Daca trebuie sa te stiu de undeva atunci ajuta-ma putin. Daca nu…atunci revin doar la intrebarea ta. Ei bine Prince Matei Poti gasi la Vinexpert de exemplu (Nico mi-a cumparat unul de acolo relativ recent). Daca esti din Bucuresti atunci probabil stii macar una din locatiile Vinexpert. Daca nu atunci il poti oricum comanda tot de la ei online de aici.

  Legat de alte vinuri romanesti, in principiu as zice sa arunci un ochii rapid si la celelalte vinuri despre care am scris pe blog. Daca cauti ceva anume si iti pot fi de folos astept intrebarile tale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *