Piturca, campionatul si televizorul

Daca spuneam ca sarbii ne-au stins lumina atunci austriecii ne-au luat si becurile cu ei. Nu de alta, dar e bine sa economisim curentul pana la mondialul african, pe care il vom vedea oricum la televizor.

Niciodata Romania n-a mai dus-o atat de prost intr-o campanie de calificare sau cel putin eu nu-mi amintesc. Doar Insulele Feroe au mai putine puncte in grupa. In plus calitatea jocului in meciul de aseara a lasat mult de dorit. Asta in conditiile in care Austria a avut in teren o echipa de pusti, care merita toate felicitarile pentru victorie si pentru ca nu am vazut sa traga nici un moment de timp, desi aceasta ar fi fost in favoarea lor.

Si daca jocul merge prost iar sansele sunt nule atunci probabil ca e momentul unei schimbari, nu? Toata lumea se pare ca o vrea, dar doar Piturca se face ca nu o intelege. El da doar autografe.

Daca ar fi sa vad vreo parte buna in jocul de aseara atunci aceasta se numeste Cristi Tanase, care la primul meci titular in nationala a fost cel mai bun de pe teren.

Cam atat despre Austria – Romania. Putem privi restul meciurilor din grupa mult mai relaxati.

3 thoughts on “Piturca, campionatul si televizorul”

  1. Coane, e clar: s-o gatat o epoca. Au t^r^it-o si ei cat au putut, pe barba gloriei de acum 15 ani – dar gata, inaf iz inaf!
    O sa vina altcineva, cu alte idei, cu alte chestii-n cap. Numai timp sa aiba, ca o nationala nu se reconstruieste peste noapte, treb’e o gramada de timp pana se invata oamenii unii cu altii si toti cu antrenorul.
    Sau… ramane Piti si noi ne uitam, cum zici, muuult mai relaxati la campania de calificare. Ma rog, in cazul Romaniei, e vorba de “campania de ramas acasa”…
    🙂

  2. Numai timp sa aiba … pai de asta zic ca e bine sa plece Piti cat mai repede.

    Nu contest calitatile lui (vorba vine), dar cred ca un nou antrenor ar da tonul schimbarii de care avem nevoie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *