Pastrav umplut

Mi-a scapat…tocmai de asta o sa fac o exceptie de aceasta data si o sa insist putin si asupra retetei. Asadar daca trecem peste faza cumpararii propriu-zise a pastravului si a celorlalte ingrediente tot ce trebuie facut este sa pregatesti un pat bun din morcovi, ceapa si telina calite in prealabil, sa cureti (eviscerat, spalat) bine pestele, sa il dai prin faina, si s-a il umplii cu ciuperci, putina ceapa, patrunjel si cativa catei de usturoi deasemenea calite si sa-l bagi la cuptor 20-30 de minute, nu inainte de a-l stropi putin cu un vin rosu (?!?), desi cand l-am mancat, eu am servit un Sauvignon Blanc proaspat, caruia i-as reprosa totusi faptul ca se afla la limita inferioara a notiunii de sec, daca nu chiar demi-sec. Singurul risc ce-l presupune acest pastrav este ca ai putea uita sa-l pozezi cand il scoti din cuptor…mai ales daca iti este foarte foame. Asta e…mi-a scapat : nu am decat poza before.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *