Lucruri simple (sau ce locuri am vazut in vacanta de Paste)

Ca mai de fiecare data de Paste si in acest an in mini-vacanta prilejuita de aceasta sarbatoare am plecat la Focsani. Pentru mine si pentru Nico, acasa inca mai inseamna Focsani si cum sarbatorile de acest gen se petrec cu familia si cei dragi ne-am suit vineri in masina si in cateva ore am ajuns.

Cea mai mare dificultate a noastra cand mergem acasa este ca vrem sa vizitam pe toata lumea si nu sunt putini. De aceea, de cele mai multe ori ne intoarcem in Bucuresti mai obositi decat am plecat. Oricum, asta nu e o chestie care ne deranjeaza prea mult. Alfel nu am mai face-o nu? Printre oua rosii, cozonac, sarmale si alte bunatati am apucat sa facem si cateva drumuri prin jurul orasului de unde ne-am intors cu ceva imagini.

2 thoughts on “Lucruri simple (sau ce locuri am vazut in vacanta de Paste)”

  1. Buna Iulia,

    Sper sa imi scuzi ignoranta, dar pentru o parte din cele 6 poze nu stiu sa-ti zic exact locatia. Este vorba de pozele 2 si 5 care sunt facute undeva in drumul spre Dumitresti. De la Dumbraveni am facut dreapta cum vii dinspre Focsani la statuia lui Suvorov si am mers aproximativ 15 Km. eram in cautarea unei locatii de iarba verde unde sa nu se auda manele si motoare ambalate.

    Celelalte sunt facute in imprejurimile casei bunicului sotiei mele. Eu care sunt crescut la oras cu greu ma abtin sa nu ma minunez de frumusetile de acolo (ca zona comuna Mera).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *