Liderul pe piata moldoveneasca in decorarea sticlelor, la PROVINO

Va spuneam in postarile mele precedente pe aceasta tema ca, pe langa standurile dedicate vinurilor, la Provino (eveniment ce va avea loc la Iasi intre 3 si 6 noiembrie) vor exista si o serie de alte zone dedicate industriilor conexe. Ca sa va exemplific putin despre ce este vorba am sa va zic de exemplu ca, printre expozanti se va numara si compania Polimercolor din Republica Moldova.

Polimercolor activeaza pe piata Moldovei din anul 2002, fiind prima intreprindere care se ocupa cu decorarea sticlelor prin metoda acoperirii cu rasini polimerice. Capacitatea lunara de 500. 000 sticle a Polimercolor o face lider pe piata moldoveneasca de decorare.

Tehnologia know-how de imitare a obiectelor din ceramica a pozitionat intreprinderea pe primele pozitii din lume. Sticlele decorate de Polimercolor sunt exportate in Georgia, Ukraina, Kazakhstan, Rusia, Israel, iar intreprinderea este deschisa spre organizarea producerii asociate si in alte tari ale lumii.Polimercolor ofera servicii de decorare in diferite culori a sticlelor pentru bauturi alcoolice, nealcoolice si parfumerie,  cu suprafata lucioasa, mat si transparenta, utilizand metode diverse precum depunerea rasinilor pulbere, serigrafia, acoperirea cu rasini polimerice si serigrafice, corodare chimica, corodare chimica si serigrafie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *