Leapsa pe poze

Am primit de la proaspata mamica Aida o leapsa pe poze. Regulile sunt simple ,dar nemiloase: dai un explore in folderul cu poze personale (nu, nu in ala in care n-are voie sa se uite nimeni :)) ), intri in al patrulea subfolder, iei a patra poza si o postezi cu tot cu explicatii pe blog si dai leapsa mai departe la alte 4 victime.

Pus in fata unei astfel de provocari mi-am scuipat in san si am zis fie ce-o fi. Intru in folderul cu pricina, ochesc de la distanta al patrulea subdirector (are nume de o data, nu-mi zice nimic), intru si numar frumusel…1, 2, 3, 4…auch! E o poza cu un prieten cu un mare peste in brate. Ok, explicatii pentru blog as gasi, dar cum sa-i explic lui. Sa n-o ia omu’ personal. Io mai stiu? Dar ce sa fac? Regulile sunt reguli. Le mai citesc o data. Hopa…nu zice nimic de ordinea folderelor si asta nu inseamna chiar a trisa, nu? Sau inseamna? Ok, arrange icons by…name si improspatez scuipatul de adineaori. Numar 4 si iarasi 4 :). Norocul ti-l mai faci si singur nu? Poza imi place iar eu abia ma vad. Numai buna!

Si…explicatiile oficiale: Sibiu (in excursia despre care am mai amintit), undeva pe langa Biserica Evanghelica, ne sare in ochi o masina frumoasa foc: un Fiat 500 model vechi, pe semne era pus drept reclama la un restaurant. Nicoletei i-a placut tare mult micuta masina si a vrut sa ii faca o poza si din fata. Asta este si motivul pentru care eu apar in planul secund.

Se duce, se duce, se duce laaaa:
Bibi, doar, doar de s-o lipi o leapsa si de el,
Diana, asa…ca de bun venit in blogosfera,
BdV, nu ma lasa balta nici de data asta,
– al patrulea il las sa se aleaga singur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *