La anu’ …

Stiu, aveti sarmalele pe foc, n-ati terminat de taiat toate cele necesare pentru salata boeuf, ba ma mult ca sigur ati uitat ceva de pe lista asa ca, imi pare rau sa va zic, va trebui sa mai trageti o fuga pe la supermarket si sa stati la vreo coada, de aceea n-am sa va tin mult.

Pe toti ne loveste in aceasta perioada cate un gand, sa facem bilantul la tot ce am facut bun sau mai putin bun pe anul ce asteapta sa plece si sa ne facem planuri pentru anul ce o veni.

Dar uite ca am zis ca voi fi scurt si vad ca o tot lungesc asa ca am sa trec direct la ce vreau sa fac mai mult sau mai bine in 2010: sa imi aloc mai mult timp prietenilor adevarati si familiei, sa dansez mai mult, sa citesc mai mult, sa merg la teatru mai des, sa ma supar mai putin, sa visez mai mult, sa reduc numarul datoriilor (am si eu ca tot omu’ na), sa fac mai mult sport, sa vizitez o tara europeana in care n-am mai fost, sa ma plimb prin Toscana, sa vizitez un oras din Romania pe care nu l-am mai vizitat, sa vizitez un muzeu bucurestean la care nu am ajuns, sa vad un ras (animalul) …to be continued.

P.S.: La multi ani! (in caz ca nu mai apuc sa trec pe aici)

8 thoughts on “La anu’ …”

 1. nimic despre vin?
  la multi de anul nou, petrecere frumoasa si fie ca toate dorintele sa ti se realizeze, inclusiv cele la care nu te-ai gindit inca:)

 2. @Aida,

  Nimic despre vin (desi am adugat cateva chestii adiacente la lista). O sa vorbesc in restul anului destul. La multi ani si tie!

  @Sara

  Multumesc de urari. Un an cu impliniri!

 3. Iti sugerez sa vizitez Piatra Neamt (daca nu l-ai vizitat deja). La multi ani! Sa ai parte de un 2010 presarat cu mii de zambete in mii de culori

 4. La multi ani Monsieur!!! si toate cele bune! Doamne ajuta! Va doresc un an minunat plin de realizari si un an al "marilor descoperiri" in lumea vinului. cu stima si respect Darius Pripon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *