Joaca de-a Malbecul: Conquista de Argentina 2008

De ce Malbec nu e nevoie sa va explic. De ce joaca? Pentru ca nu vorbim aici despre un vin pretentios sau prea sofisticat. Vorbim de un vin antrenant, deschis si prietenos.

Nasul este jucaus si fin. In el se simte fruct prospat (pruna) si o mangaiere piperata. Textura vinului este una moale si simpla de la primul contact si pana la final. Posgustul destul de scurt este cald si sincer.


6 thoughts on “Joaca de-a Malbecul: Conquista de Argentina 2008”

 1. Nu contenesc să mă uimesc citind descrierile tale! Sunt de o ignoranţă ruşinoasă în domeniu, dar urmăresc blogul tău cu atenţie, în nădejdea că voi puteat dobândi o brumă de intruire…

  Chapeau! 🙂

 2. @arcadia

  Vestea proasta e ca nu vei dobandi nimic fara exercitiu practic. Binenteles…cu masura.

 3. Ei, aici e baiul! Ca nu pot exersa, nu am chemare! 😀
  Dar as vrea sa invat cate ceva sa-mi pot trata musafirii "ca la carte". 🙂

 4. Nu stiu daca e vorba de chemare. Gusturile se pot educa si ele. Trebuie sa incerci. Altfel nu are acelasi haz. 🙂

 5. Buna ziua! Nu ne cunoastem, sunt doar un fan 🙂 Vreau si eu sa stiu cum vine ala postgustul cald si sincer 🙂 Opusul ar fi unul rece si parsiv? Sau distant si prefacut? N-am putut sa ma abtin 🙂

 6. @Catusha

  :)) Nu, opusul ar fi glacial si perfid.

  Senzatia de caldura poate fi una strict fizica si poate fi cauzata de alcoolul din vin. De fapt asa se intampla de cele mai multe ori, desi in cazul asta e chiar mai mult decat o senzatie de caldura.

  Cand am spus sincer am incercat sa exprim faptul ca posgustul nu necesita eforturi suplimentare pentru a fi citit. Nici nu cred ca vinul si-a propus insa sa fie unul prea complicat insa.

  Si da, opusul lui complicat este simplu.

  Te mai astept pe aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *