Gata campionatul

Ieri niciunul din cartierele bucurestene nu a vuit de sarbatoare. Piata Universitatii nu s-a umplut de oameni ca un alte cazuri. Anul acesta titlul a luat drumul Clujului si sunt sanse mari ca si Cupa sa o ia tot in directia aia.
Nu este un secret pentru cei care ma cunosc ca eu sunt de mic rapidist, deci motive de bucurie nu as avea. Cu toate astea sunt cateva lucruri care ma fac sa nu-mi para rau ca titlul a fost luat de CFR si nu este vorba de faptul ca ceferistii clujeni au aceleasi culori ca Rapidul.

Asadar…pentru ca nu a luat Rapidul campionatul (era cel mai cinstit sa incep cu asta, nu? :)) ), pentru ca titlul nu a mai luat calea provinciei de 17 ani, pentru ca imi place mai mult campionatul de cand echipe ca CFR sau Poli il iau mai in serios, pentru ca nu mi-ar fi placut ca echipa campioana sa fie decisa de 3 puncte castigate la masa verde sau mai stiu eu ce erori de arbitraj si apasari de butoane si nu in ultimul rand pentru ca Becali isi cumpara bomboane din Cluj nu imi pare rau ca CFR este camioana Romaniei 2008.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *