Filmele copilariei (fara subtitrare)

Iata-ma inapoi in Bucuresti dupa o scurta vacanta. Pana apuc sa-mi fac ordine printre bagaje si poze revin pe blog cu raspunsul meu la leapsa primita de la BdV, despre filmele copilariei mele. Cum este vorba doar despre filme romanesti, din cate vad eu, nu sunt atat de multe de spus, nu?

O sa mentionez, in primul rand, un serial amintit si de sursa acestui joc … Toate panzele sus, pe care, chiar si in ziua de azi, il gasesc un film ce poate fi urmarit cu placere, mai ales daca ai o varsta potrivita.

Cum n-am fost niciodata un fan al Veronicai (habar n-am unde ti-e traistuta :P) am sa mai amintesc de alte cateva filme fara a fi neaparat vorba de seriale pentru copii. Cred ca multi copii urmareau cu placere pe vremea aia filme istorice. Nici eu n-am facut exceptie de la aceasta regula. Astfel, daca nu era vremea de vreo Tele-enciclopedie, as fi urmarit oricand cu sufletul la gura un film de genul Noi cei din linia intai sau Columna.

Leapsa pleaca catre toti cei care citesc aceste randuri si isi amintesc cu placere de vreun film de pe vremea copilariei lor. Dati un semn sa citesc si eu.

7 thoughts on “Filmele copilariei (fara subtitrare)”

  1. Îşi aminteşte careva şi "Porţile albastre ale oraşului"? Eram tare mică atunci când l-am văzut, dar îmi amintesc exact coloana sonoră…Iar pentru "Toate pânzele sus" cred că este potrivită orice vârstă.

  2. Uite, pentru că-şi mai aminteşte cineva, m-am interesat şi am aflat că "Ai, hai…" era cântat de Doru Stănculescu…sună ca-n copilărie…

  3. Buna darry.anna si bine ai venit pe blog.

    Am citit propunerile tale si toate imi aduc aminte de copilarie.

    Numai bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *