Cupajam Maria Ta!

Saptamana asta a venit cu o experienta noua in viata mea de entuziast al vinului. La invitatia celor de la Domeniile Urlați, am participat, impreuna cu alti impatimiti ai vinului (bloggeri, jurnalisti … i-a mentionat deja mai in detaliu Razvan), la un experiment interesant ce a constat in cupajarea a trei soiuri albe si trei rosii pentru obtinerea viitoarelor produse ale producatorului prahovean ce se vor adresa segmentului HORECA.

Inzestrati cu seringi si pregatiti fiecare sa incasam premiul pus in joc, ce a constat in 10 cutii din viitorul produs, am cautat fiecare sa obtinem reteta succesului combinand Feteasca Alba, Sauvignon Blanc si Muscat Ottonel in proba dedicata vinurilor albe si Merlot, Cabernet Sauvignon si Feteasca Neagra in cea dedicata soiurilor rosii.

Desi nu am reusit sa obtin decat locul 2 din 16 la cupajul alb, unde castigator a fost Radu si locul 4 din 12 la cel rosu unde Razvan a iesit primul, evenimentul in sine mi s-a parut o experienta foarte interesanta, asta ca sa nu mai vorbesc de increderea pe care ne-a acordat-o producatorul in a lasa in seama noastra o asemenea alegere. Vestea buna, pentru producatori in general, este ca inca mai au sanse sa se laude cu primul cupaj marca Alibus dat fiind faptul ca, de data asta, am ratat ocazia certificarii talentului meu. :))

3 thoughts on “Cupajam Maria Ta!”

  1. pai cand se certifica, vrem si noi o sticla! oricum, felicitari! ai obtinut niste locuri onorabile, zic!

  2. Si eu zic la fel.
    La rosu mi-a placut faptul ca desi nu mi-am stiut proba, eu am punctat-o cel mai bine, adica mi-a reusit chiar pe gustul meu. Oricum, la calcule, extremele s-au exclus asa ca asta n-a ajutat-o prea mult.

  3. si variantele de la care a-ti plecat cum erau?

    f frumos experimentul. daca il aleg pe-al tau nu mai poti sa-l comentezi de rau :)) e al tau practic , nu?

    oricum laudabil gestul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *