Ce Chardonnay-uri bem vara asta? (degustare de grup)

Am participat recent la consumarea unui alt episod din sirul degustarilor de grup desfasurate la Restaurantul Ginger. M-am gandit ca, pentru a nu lasa  se consume de tot actualitatea stirii, asta presupunand ca intereseaza pe cineva  ce Chardonnay-uri au incercat la ceas de seara zece amatori de vinuri, sa apuc sa public cat mai repede macar clasamentul obtinut in urma acestei intalniri.

In acest mod vom avea cu totii de castigat. Eu – pentru ca voi avea material pentru cateva postari viitoare, in care va voi vorbi despre o parte (probabil cele care mi-au placut mie mai mult) din vinurile incercate si voi – pentru ca veti putea folosi rezultatele noastre la alcatuirea listelor de cumparaturi, ca tot suntem in plin sezon al vinurilor albe.

Scurt si la obiect:

2 thoughts on “Ce Chardonnay-uri bem vara asta? (degustare de grup)”

  1. Buna combinatie: Chardonnay, matematica, Rapid! 🙂 Farmecul vietii ii da gata si pe vrancenii mai dinspre Milcov. Fara legatura cu subiectul, mie imi place un soi mai dinspre vestul Frantei: Sauvignon blanc

  2. Salut Robi si multam de vizita. Sauvignon Blanc-ul ca si chardonnay-ul sunt soiuri deja “internationalizate” si mai pot fi considerate frantuzesti mai mult prin origine. Eu sunt tentat sa zic ca prefer Chardonnay-ul, dar cred ca m-as plictisi sa beau doar un singur soi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *