Cannelloni cu piept pui si sos de rosii

Da, ati ghicit, odata cu trecerea postului si a sarbatorilor am revenit la indeletnicirile culinare. De data asta a fost randul Alinei (cumnata mea), dar cum, pentru a nu va plictisi, voi incerca sa nu mai amintesc de fiecare data cine e capul rautatilor in fiecare etapa din concurs am sa va spun de acum ca o sa imi asum cu mare placere toate retetele din acest joc, unde mai pui ca mi-am bagat si eu nasul, pardon…degetele la uplerea tuburilor de cannelloni…deci am tot dreptul. Asadar lasand vorbaria deoparte va mai spun doar ca reteta am luat-o de aici si am sa las pozele sa vorbeasca pentru mine.

La acesta masa noi am baut un Cabernet Sauvignon de la Blossom Hill care s-a potrivit, zic eu, bine cu consistenta cremoasa a pieptului de pui din compozitie.

Marturisesc ca imi suna cunoscut numele Blossom Hill cand l-am vazut pe raft (il puteti gasi la Kaufland la un pret foarte bun, a se citi mic) si recunosc ca la alegerea vinului un rol important l-a avut si sotia mea care nu poate sa nu-mi sugereze de fiecare data cele mai nastrusnice etichete (vezi eticheta cu fluturi de la Chamarre), dar abia acasa mi-am amitit ca numele acestui producator il retinusem de cand citisem, cu mai multa vreme in urma aici, despre cele mai puternice marci de vinuri din lume printre care se numara si acesta, dar care la vremea aparitiei articolului nu cred ca se gasea in Romania. Un vin care ma face sa ma intreb (pentru a cata oara?) cum de se mai vand atatea vinuri romanesti proaste la preturi mult peste cel cu care eu am cumparat acest Cabernet Sauvignon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *