Cabernet Sauvignon 2.0 (Degustare de grup)

Dupa o absenta motivata de la ultimele doua degustari organizate de colegii mei (fosti bloggeri? :D), m-am realaturat acestora intr-o noua tentativa de imprietenire cu vinul.

Tema acestei intalniri a fost regele vinurilor rosiiCabernet Sauvignon, ajuns la al treilea episod de acest fel (despre primele doua puteti citi aici si aici). Si de aceasta data, am ales sa acordam vinurior sanse egale si am aplelat la metoda de degustare in orb, identitatea sticlelor fiind aflata doar la final.

Intalnirea a fost una reusita mai ales ca, i-am avut  avut alaturi si pe Lorena Deaconu (despre care puteti citi si aici) si pe Alex Achim.

Calitatea vinurilor, 16 la numar (din poza lipseste doar Wine Princess), a fost satisfacatoare, dar cum centralizarea rezultatelor face cat o mie de cuvinte, n-am sa insist inainte de a va face public clasamentul final, decat prin a va spune ca remarcatele mele din aceasta seara au fost: Santomas Antonious 2005, Hyperion 2006, Anima 2007, Wine Princess 2003 (inca foarte vioi pentru varsta lui) si Cassa Vella 2005 (asta ca sa ma opresc doar la primele 5 clasate in clasamentul personal si care, acum daca ma uit mai bine la rezultate, imi dau seama ca au fost nu doar favoritele mele).

6 thoughts on “Cabernet Sauvignon 2.0 (Degustare de grup)”

  1. George,

    Si pe mine m-a surprins cand l-am baut prima data. de asta si-a si facut aparitia in degustare.

    Dap, ne vedem, dar mai pe uscat 🙂

  2. Interesant intr-adevar, dar trebuie sa fiu carcotas: mi-ar fi placut si o scurta descriere, macar a celor care ti-au placut. 🙂

  3. @Sorin,

    Nu esti deloc carcotas. Si mie mi-ar fi placut, dar am folosit doar fise de degustare si nu prea am avut timp sa iau notite :(.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *