Budureasca striga prezent la Provino

Stigam si azi prezenta participantilor la Provino si iata ca ne oprim azi asupra unui alt producator, Budureasca care va fi prezenta in cadrul festivalului cu vinuri din gama Origini – Cabernet Sauvignon 2008, Tamaioasa Romaneasca 2009,  Reserve 2006,  si  Fume Sec  2010,  din gama Budureasca, care au cucerit numeroase medalii atat in tara cat si in strainatate.

La festivalul PROVINO vom face degustari cu vinurile mentionate dar si cu alte vinuri din gama Budureasca. Ne dorim sa aratam romanilor ca vinul nostru este drept, onest , de buna calitate, intocmai ca dacii, stramosii nostri, Budureasca fiind, de altfel,  recunoscuta ca cea mai veche si prospera regiune dacica. Dorim ca prin intermediul acestui festival sa demonstram consumatorului de vin ca noi, cei de la Budureasca, continuam traditiile strabune a cultivarii vitei-de-vie, traditii desigur, adaptate cerintelor moderne de imbuteliere si procesare, si putem oferi un reper in domeniul calitatii vinului, a declarat Mihai Ion, Director National de Vanzari al companiei Budureasca.

Oenologul Budureasca, Stephen Donnelly, este un vinificator cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu. Rolul meu este similar celui detinut de un artist raportat la opera sa, dar acuarelele mele sunt strugurii pe care ii urmaresc si ii selectionez astfel incat sa obtin vinuri remarcabile cu arome inedite. Pentru a trai cu adevarat experienta vinului, avem nevoie invariabil de un vin onest, ale carui arome vorbesc limba naturalului, precizeaza  Stephen Donnelly.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *