Basescu si … Celalalt


Basescu

Desi nu putem vorbi de o prezenta ca cea de la alegerile recente din Franta, trei romani din patru prezenti la vot au optat impotriva suspendarii lui Basescu, ceea ce mi se pare destul de elocvent. Astfel presedintele ex-suspendat is va relua cat de curand activitatile specifice.

Celalalt

Locuiesc de nu foarte multa vreme intr-un bloc cu un numar mare de pensionari. Si cum sambata am fost decis sa ma duc la vot a trebuit sa apelez la cativa dintre acestia pentru a afla de ce sectie de votare apartine blocul cu pricina. Dupa cateva raspunsuri care m-au facut sa ma intreb daca multi dintre ei au mai votat vreodata am reusit sa aflu intr-un final in ce directie sa ma indrept. Cel mai interesant/amuzant insa mi s-a parut un dialog pe care l-am auzit in acest timp intre un batran ce se pregatea sa plece la votare si care tocmai aparuse in cercul de pensionari in care ma infiltrasem si eu (de nevoie) si o batranica care nu a mers la vot (ca sa nu supere pe nimeni). Dialogul a sunat cam asa:

– Te duci la vot?
– Da, binenteles!
– Si? Votezi pentru Basescu?
– In nici un caz! Dar nu stiu cine e celalalt. (!?!)


4 thoughts on “Basescu si … Celalalt”

  1. Eeee…intotdeuna se poate mai rau :d uneori e bine totusi sa iei doar partea amuzanta a lucrurilor. Asta l-a facut celebru si pe cetateanul turmentat :))))

Leave a Reply

Your email address will not be published.