Bani de dat …

Cum vineri am avut bucuria sa-mi gasesc masina avariata in parcare, m-am dus azi de dimineata la centrul de constatari al unui asigurator (nu-i dau numele). Inaintea mea, o doamna este rugata de inspectorul de asigurari sa completeze fisa din dosar cu imprejurarile in care s-a intamplat evenimentul.

Usor derutata doamna intreba: Pai n-am facut asta deja la Politie?
La care domnu’ inspector raspunde: Pai doamna, noi suntem aia care dau banii. Faceti cum spunem noi.

STOP!

Nu stiu de ce, aveam impresia ca noi dam banii, prin ratele pe care le platim pe Casco. Altfel, daca n-ar fi profitabile astfel de asigurari n-ar exista in portofoliul asiguratorilor. Sau ma insel?

6 thoughts on “Bani de dat …”

  1. pai i-ai spus asta si inspectorului?? vad ca viziunea preastatarilor de servicii nu s-a schimbat inca. sintem pomanagii carora li se da cite un firfiric pentru care trebuie sa zicem bogdaproste si sa facem temenele, nu beneficiarii unui serviciu pe care il platim cu virf si indesat intr-un sistem concurential! pai daca nu se gaseste nimeni sa ridice vocea si sa zica “plec la concurenta!”…

  2. Nu,

    Daca imi era adresata mie remarca i-as fi spus-o. Discutia dintre ei a continuat in birou si nu stiu cum a decurs. Normal mi se pare ca si doamna sa-i fi spus acelasi lucru, dar asa cum ai spus si tu e posibil sa se fi multumit si cu un bogdaproste.

  3. La mine e deja a doua oara cand imi gasesc masina lovita in parcare, am avut noroc pentru ca nu a fost nimic prea evident si nu am avut nevoie de alte servicii. Sunt curioasa insa cat ai stat la Politie, pentru ca mi-am acompaniat o prietena la o constatare unde am asteptat mai bine de patru ore.

  4. Iulia,

    Partea buna este ca atunci cand nu esti implicat intr-un accident (cand gasesti masina zgariata in parcare cum a fost cazul meu) nu mai trebuie sa mergi la politie si te poti adresa direct asiguratorului.

  5. Aa, am crezut ca era lovita, nu zgariata. Daca o gasesti lovita in parcare, stiu ca trebuie sa anunti si Politia.

  6. Pai este si lovita, ca dovada ca am cel putin o aripa usor infundata. Nici in acest caz nu mai e nevoie sa mergi la politie. Cred ca aceasta masura a intrat in vigoare din ianuarie acest an.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *