Agurida de pe tort

Nu stiu cati dintre voi se uita la emisiunea Cireasa de pe tort de pe Prima TV. Eu marturisesc ca, desi nu am facut un scop anume din asta, s-a intamplat sa vad multe dintre emisiuni. Sunt curios de cele mai multe ori sa vad cum se descurca invitatii cand e vorba de gateala, sunt si mai curios sa vad cum se descurca la vin si imi plac comentariile bucatarului.

Am vazut multe lucruri ciudate si destule stangacii. Sunt normale. M-am abtinut cand l-am vazut pe Claudiu Bleont servind vinul la pet de zerodouascinci, ba chiar am acelasi respect pentru el ca actor, dar nu m-am abtinut cand am vazut atata mitocanie si aere de parvenism la editia de saptamana asta.

Autorul acestor exagerari care m-au scos din sarite (si mi se intampla foarte rar) este Ramona Gabor. Stiu. E foarte posibil sa nu o cunoasteti. Lasati-ma sa va luminez. E autoarea unor citate deja cunoscute si surioara mai mica a muuult mai celebrei Monica Gabor (actuala Columbeanu). Inteleg pretentiile unor persoane, de vita nobila, carora viata le-a creeat obisnuinte ce altora le-ar parea ifose. Nu le condamn. Inteleg sa ai standarde inalte fata de care sa te raportezi sau pe care sa incerci sa le atingi. Dar nu imi dau seama daca eu n-am inteles bine formatul emisiunii sau daca domnita plecata de la o varsta frageda de acasa duce dorul carpacio-ului, al terinei sau a servetelelor schimbate dupa fiecare fel de la Bacau si se razbuna pe ceilalti participanti la emisiune. Zau!

Gata! Am zis.

11 thoughts on “Agurida de pe tort”

 1. Binenteles, polenta e pe buzele tuturor pe podiumurile de prezentare de la Milano.
  Sau altul era cuvantul? In fine, semana oricum.:)

 2. M-a frapat si pe mine aseara atitudinea domnisoarei siliconate si colagenate. Citez :”ce nesimtire, sa nu aduci vin rosu la masa!”. Ufff!

 3. Iulia,

  Asta e doar un mic exemplu. Poate ea este un membru a vreunui fan club ABC (Anything but Chardonnay), dar nu mai zic nimic ca iar imi amintesc.

 4. Excelente comentariile lui Horia Varlan …. despre invitati no comment.

  Dar care e spilul cu fan club ABC ? 🙂 🙂

 5. @ Cristi

  Si eu am aceeasi parere. Probabil un alt bucatar, oricat de priceput ar fi fost ar reusit cu greu sa intre in pielea personajului. El o face insa foarte bine.

  Citisem deja postarea ta despre Chardonnay :).

  Incercam sa-i gasesc o scuza persoanei despre care vorbeam in postare. N-are nici o legatura cu Chardonnay-ul in sine 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *