+ 2

Mi-am amintit ca m-a intrebat Vali despre comunitatea bloggerilor de vin. Ii spuneam atunci ca e prematur sa vorbim despre asa ceva. Nici acum lucrurile nu s-au schimbat foarte mult, insa pe zi ce trece descopar oameni noi pe care incep sa-i citesc cu placere.

O sa incerc sa va tin si pe voi la curent, cei care ajungeti aici in special datorita pasiunii pentru vin, cu cine si ce mai scrie, fie adaugand ca de fiecare data in blogroll un nou rand, fie ca acum, invitandu-va sa cititi cele doua bloguri pe care am avut placerea sa le descopar de curand: Pivnicer si Vinuri Povestite.

5 thoughts on “+ 2”

  1. Mulţam fain pentru link, alibus! Având în vedere că tu eşti mai vechi pe-aci prin blogosfera plină de tanini, asta echivalează pentru mine cu o introducere în lumea bloggerilor de vin. Ca atare, îţi doresc să ai parte în continuare numai de vinuri de la 85 de puncte în sus, ca apoi să poţi povesti totul şi pentru amicii din lumea virtuală. Cu toate că, uneori, e imposibil să redai asemenea experienţe spirituale…

  2. @Pivnicer

    Nu ai pentru ce. Faptul ca sunt mai vechi pe aici, nu inseamna ca sunt si mai priceput. Stii tu, ca si la vinuri, nu intodeauna mai vechi inseamna mai bun.
    Sunt sigur ca vei gasi lucruri interesante si la ceilalti colegi de blogosfera din blogroll-ul meu dedicat vinului, asa ca te invit sa arunci un ochi si pe la ei, cum sunt sigur ca si ei te vor citi pe tine.

    …si astfel, lucrurile se leaga altfel pentu ca vinul, este cu precadere o bautura pe care simti nevoie sa o impartasesti, fie si prin cuvinte seci si sarace.

    Numai bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *